Laitosoperaattori, HSY. Hae 19.2.2020 mennessä.

6.2.2020

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee runsaat 750 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 300 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

 

Haemme Espooseen Ämmässuon Ekoteollisuuskeskukseen jätehuollon toimialalle

 

MÄÄRÄAIKAISTA LAITOSOPERAATTORIA JÄTTEEN VASTAANOTTOON

 

Me jätehuollon käsittelypalvelut-yksikössä vastaamme Ämmässuon Ekoteollisuuskeskuksessa jätteen vastaanotosta, jätteen loppusijoituksesta, biojätteen laitosmaisesta käsittelystä, pilaantuneiden maiden sekä tuhkien ja kuonien käsittelystä tai loppusijoituksesta, alueella syntyvien vesien hallinnasta sekä kaatopaikkakaasun keräyksestä ja hyötykäytöstä.

 

Toimipaikkasi on vaaka-asemalla jätteen vastaanotossa kenttä- ja asiakaspalvelutyössä.

Työtehtäviisi kuuluvat jäte- ja asiakastietojen vastaanotto, asiakaspalvelu, jätekuormien hinnoittelu, tietojen syöttö IT-järjestelmään, jätekuormien tarkastus sekä kuona- tuhka- ja maapitoisten jätteiden näytteenotto.

 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät IT-valmiudet ja B-ajokortti. Arvostamme tarkkuutta, järjestelmällisyyttä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ on vuorotyötä, pääsääntöisesti klo 717 välillä.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.  

 

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työ on määräaikainen 31.12.2022 saakka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimintovastaava Anna Nevalampi, puh. 045 657 9565, anna.nevalampi@hsy.fi

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi HSY:n verkkosivujen kautta viimeistään 19.2.2020.


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?26cf4e7f

 

Työkohteen osoite: HSY Ämmässuon ekoteollisuuskeskus, Ämmässuontie 8, 02820 Espoo