KST Sähköasiantuntijat ry

KST Sähköasiantuntijat ry tiedottaa

Vuosikokous ”Juhlavuoden 50 v.” 21.9.2019 Helsingissä satoa missä tilaisuus oli täynnä muistoja vuosikymmenien varrelta.

Vuosikokous asialistaltaan sujui vilkkaan keskustelun saattelemana kokouksen puheenjohtajan Pekka Luumin johdolla.

Keskustelua syntyi mm. SKT ry:n uudistetuista säännöistä , jotka on muodollisesti hyväksytty ennakkotarkastuksessa Patentti- ja rekisterihallituksessa kesäkuussa 2019.

Ehdotettu sääntömuutos antaa mahdollisuuden henkilöjäsenyyteen suoraan SKT ry:ssä. Sääntöjen käyttöönotosta päätetään vuoden 2019 SKT ry:n liittokokouksessa Vantaalla lokakuun lopulla.

Vuoden 2020 hallituksen toimihenkilöiden nimet löytyvät jäljempänä sivulta.

Vuosikokouskutsu toteutettiin sähköpostin välityksellä. Kokouskutsu oli myös nähtävissä yhdistyksen nettisivulla elokuun 2019 alusta lukien.

KST ry Hallitus

KST toiminta-ajatus:
Sähköasiantuntijoiden päämääränä on sopimustoiminnassa saada omat tavoitteensa sopimuksiin. Aatteellisella puolella tarkoituksena on turvata koulutustason säilyminen ja ammatillisen tiedon jakaminen jäsenistölle.
Yhdistys nojaa toiminnassaan jäsenistönsä vapaaehtoiseen osallistumiseen järjestön päämäärien hyväksi. Yhdistys pyrkii lähelle jokaista jäsentä ja on heille tukena.
Yhdistyksen toiminta on julkista, avointa ja jäsenten sekä yhteistyökumppanien vapaasti arvioitavissa.
Yhdistyksen toiminta-ajatus on aina ensisijainen jäsenistön etu; hyvin hoidettu talous on henkilöresurssien jälkeen sen toteuttamisen tärkein väline. Yhdistys pyrkii olemaan taloudellisesti riippumaton ja nojaamaan toimintansa monipuoliseen rahoitukseen.
Toimintavuotemme on vierähtänyt uusien kunta- että energiapuolen työehtosopimusten toteuttamisen seurannassa.
Olemme jäsenenä Suomen Ammattikorkeakoulu- ja Opistoteknisten SKT ry:ssä.
SKT ry on jäsenenä Tekniikka ja Terveys KTN ry:ssä. Tiedottamisen hoidamme pääosin KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:n tiedotteiden kautta ja nettisivuamme päivittämällä.
Tervetuloa kehittämään toimintaamme!

Hallitus 2019