Tontti-insinööri, Tuusulan kunta. Hae 16.8.2020 mennessä.

1.7.2020

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

 

Haemme maankäytön palveluyksikköön

 

tontti-insinööriä

Tontti-insinöörin tärkeimmät tehtävät ovat tonttien varaus- ja luovutuskirjavalmistelu sekä niihin liittyvät neuvottelut sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Luovutusprosessien kehittäminen ja sopimusseuranta ovat myös iso osa tehtäväkenttää. Tehtävän tarkempi kuvaus räätälöidään valittavan henkilön osaamisalueiden mukaan. 

Tehtävä alkaa aikaisintaan 28.9.2020 tai sopimuksen mukaan.  Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tontti-insinöörin tehtäväkohtainen palkka on 3 476,93 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi maksetaan mahdolliset lisät. Koeaika on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusehtona on vähintään maanmittausalan amk-insinöörin tutkinto tai sitä vastaava aiempi tutkinto. Myös soveltuva muu korkeampi koulutus on mahdollinen tehtävään valittavalle.

Edellytämme sinulta paineensietokykyä, itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa sekä kiinnostusta työskennellä tiimissä. Eduksi luetaan kokemus kuntien kiinteistötekniikan ja sopimusjuridiikan osaamisesta tai vahva työkokemus kiinteistökaupoista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, hyvät neuvottelutaidot sekä aikaansaava ote.

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen 16.8.2020 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

 

Lisätiedot: ajalla 26.6.-17.7. ja 3.8.-16.8.2020 maankäyttöpäällikkö Päivi Hämäläinen, p. 040 314 4557, sp, paivi.hamalainen@tuusula.fi.