Maankäyttöpäällikkö, Liperin kunta. Hae 20.9.2020 mennessä.

31.8.2020

Maankäyttöpäällikkö

Tervetuloa Liperiin, Pohjois-Karjalan elinvoimaiseen leipäpitäjään! Liperistä löytyy runsaasti mahdollisuuksia asumiseen, liikuntaan, retkeilyyn ja viihtymiseen. Olemme vireä, noin 12 000 asukkaan kunta Joensuun kupeessa vesistöjen äärellä.

Haemme Liperin kunnan avainvirkaan luovaa ja kehittämishaluista

maankäyttöpäällikköä.

Maankäyttöpäällikkö toimii elinympäristöpalvelujen rakentaminen ja ympäristö -tulosalueen esimiehenä, joka huolehtii maankäyttö- ja rakennuslain mukaisista kaavoitustehtävistä sekä maaomaisuuden ja paikkatiedon hallintaan sekä rakentamiseen liittyvistä palveluista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. arkkitehti, diplomi-insinööri, tai FM/suunnittelumaantiede), MRA 3 §:n mukainen kaavan laatijan pätevyys ja kokemusta alan ammattitehtävistä.

Edellytämme hakijalta hyvää kuntasuunnittelun, kaavoitusprosessien ja kunnallishallinnon sekä maankäyttö- ja rakennuslain tuntemusta. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä esimies- ja johtamistaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakija voi myös esittää palkkatoivomuksen.

Virka täytetään 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Hakuaika virkaan päättyy 20. syyskuuta 2020 klo 23:59. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta (www.kuntarekry.fi, työavain 309981).

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja työpaikasta antaa tekninen johtaja Jouni Pekonen, p. 050 467 3533, jouni.pekonen@liperi.fi.