Rakennustöiden valvoja, Vihdin kunta. Hae 28.9.2020 mennessä.

11.9.2020

Vihti on noin 29 000 asukkaan kasvava kunta 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Henkilöstöä palveluksessamme on 1150, tervetuloa joukkoomme!

Haemme Tilapalveluun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen rakennusmestarin koulutuksen omaavaa

Rakennustöiden valvojaa

Toimenkuvaan kuuluu mm. kunnan talonrakennushankkeiden rakennustöiden valvontaa sekä osuutta rakennuttamistehtävien valmistelusta, lisäksi Tilapalvelun hankintatehtävät (pienurakoita ja urakointiin liittyvät kilpailuttamis-/sopimusasiakirjat) ja tekniset asiantuntijatehtävät. Rakennustöiden valvoja huolehtii olemassa olevan kiinteistömassan kunnossapidosta rakennustekniikan alueella, toimii myös omien työmaittensa vastaavana työnjohtajana sekä työturvallisuuskoordinaattorina. Oletamme, että Sinulla on vähintään 5 vuoden työkokemus em. alalta ja että olet oppimiskykyinen. Toivomme Sinulta tiimityöskentelyvalmiuksia ja että tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa.

Työ alkaa 19.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS) ja ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisäksi arvostamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 219,98 €/kk.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 28.9.2020 klo 24.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat tekninen johtaja Matti Kokkinen 044 042 1347 ja tilapäällikkö Anna-Maria Kivikangas
050 574 1913