Asiantuntija (Health, Safety and Quality), HSY. Hae 25.2.2021 mennessä.

15.2.2021

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi.

 

Haemme Espooseen Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen

ASIANTUNTIJAA, HSQ (Health, Safety and Quality)

Me jätehuollon käsittelypalveluissa vastaamme Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksen sekä Seutulan käsittelykentän palveluista ja prosesseista.

Tehtävässä:

  • Vastaat näiden alueiden työturvallisuuden kehittämisestä, laadun varmistuksesta sekä ympäristöasioiden hoitamisesta yhteistyössä ympäristöinsinöörin kanssa.
  • Vastaat yksikkömme noin 40 työntekijän sekä useiden urakoitsijoidemme työturvallisuuden kehittämisestä.
  • Toimit määräaikaisesti jätehuollon työsuojelupäällikön tehtävässä.
  • Osallistut käsittelypalveluiden erilaisiin kehitysprojekteihin sekä toiminnan kehittämiseen joko projektipäällikkönä tai asiantuntijaroolissa.

Edellytämme:

  • Sinulla on vähintään tekniikan alan, esimerkiksi vesihuollon, jätehuollon tai ympäristötekniikan korkeakoulututkinto.
  • Sinulla on työkokemusta työturvallisuusasioiden kehittämisestä.

Katsomme eduksi kokemuksen jätehuollon alasta, osaamisen työturvallisuusasioista, laadun kehittämisestä ja hyvän englannin kielen taidon. Toivomme, että olet kiinnostunut HSY:n toiminnasta ja haluat toteuttaa työssäsi arvojamme. Työskentelet joustavasti ja oma-aloitteisesti sekä olet motivoitunut kehittämään uusia toimintatapoja.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työ alkaa sovitusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Tiila Korhonen, puh. 050 307 2448 ti 16.2. klo 15-17 ja pe 19.2. klo 9– 11.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 25.2.2021.

https://hsy.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=76

Käy tutustumassa Meillä töissä -Instagram-tilillämme työtehtäviimme. Meillä töissä | HSY