Suunnittelija, Ylöjärven kaupunki. Hae 8.3.2021 mennessä.

17.2.2021

SUUNNITTELIJA

Haemme Ylöjärven kaupungin tekniikka- ja ympäristöosastolle, kunnallisteknisen suunnittelun tehtäväalueelle suunnittelijaa.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu liikenneväylien, vesihuollon ja yleisten alueiden uudisrakennus- ja peruskorjaussuunnittelua sekä kaavoitukseen liittyvää kunnallistekniikan suunnittelua, suunnittelun ohjausta ja asioiden valmistelua. Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, joka mahdollistaa itsenäisen työskentelyn. Toimenkuva tarkentuu valittavan henkilön työkokemuksen mukaan.

Suunnittelija tulee osaksi kunnallisteknisen suunnittelun neljän (4) hengen tiivistä työryhmää, johon haettavan henkilön lisäksi kuuluu toinen suunnittelija, suunnitteluassistentti sekä tehtäväalueen vetovastuullisena toimiva suunnitteluinsinööri.

Edellytämme

Toimen kelpoisuusehtona on yhdyskunta- tai rakennustekniikan opintosuunnalla suoritettu alemman korkeakouluasteen tai vastaava aikaisempi insinöörin tutkinto, sekä vähintään kolmen (3) vuoden kokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta tai infra-alan suunnitteluun toiminnallisesti liittyvistä tehtävistä. Tehtävän hoito edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia (vähintään B), mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Katsomme eduksi

Katsomme eduksi, mikäli hakijalla on aiempaa kokemusta jostakin seuraavista asioista: mittaus- ja kartoitustoiminnan tuntemus, pohjatutkimustöiden suunnittelu, autodesk-tuotteisiin pohjautuvien suunnitteluohjelmien käyttö suunnittelussa (suunnittelu tehdään Autodesk Autocad- Civil 3D 20xx ohjelmistolla + YT-Cad käyttöliittymä), kokemusta koneohjauspohjaiseen kohteiden toteutukseen liittyvien suunnitelmien ja mallien luomisesta. Itsensä kehittäminen sekä kehitysmyönteisyys kaupungin kunnallisteknisen suunnittelun toimintoja kohtaan on eduksi.

Arvostamme

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä, itsenäistä ja aloitteellista työotetta, tietoteknistä osaamista sekä paineensietokykyä.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

 

Hakuun liittyvä alustava aikataulu (muutokset mahdollisia):

Haku päättyy maanantaina 8.3.2021 kello 15:00 (vko 10)
Haastatteluun valittaville kutsut sähköisesti saman viikon aikana
Haastattelut (teams-kautta) 15. - 19.3.2021 välisenä aikana (vko 11)
Mahdollinen valintapäätös vko 12
Mahdollinen töiden aloitus sopimuksen mukaan ja aikaisintaan, kun valintapäätös saanut lainvoiman

http://www.ylojarvi.fi