Työpäällikkö, Tuusulan kunta. Hae 21.10.2021 mennessä.

11.10.2021

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Nykyisen työpäällikkömme siirtyessä eläkkeelle Tuusulan kunnan yhdyskuntatekniikka hakee

työpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Työpäällikkönä toimit kunnallistekniikan rakentamisen 7 hengen yksikössä työn suunnittelu-, johto- ja kehittämistehtävissä. Yksikön tehtävä on toteuttaa joko omana tuotantona tai urakoitsijoilla yhdyskuntatekniikan infrakohteita valtuuston päättämien investointirahojen puitteissa. Investointitasomme on vuosittain 15-20 M€. Kohteet voidaan jaotella uudisrakennushankkeisiin, saneeraushankkeisiin, liikenneturvallisuushankkeisiin ja taitorakennehankkeisiin. Tehtävä on aluksi määräaikainen ja nykyisen työpäällikön siirtyessä eläkkeelle vuoden 2022 alussa, virka vakinaistetaan.

Työpäälliköltä edellytämme hyviä esimies- ja kehittämistaitoja, sopimuslainsäädännön, hankintalainsäädännön ja -ohjeiden sekä työturvallisuuslainsäädännön tuntemusta. Eduksi katsomme investointikohteen toteuttamisen kokonaiskuvan hallintaa, yhteistyökykyä eri osapuolien kesken ja rakennuttajan toimien hallintaa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on alempi korkeakouluaste (amk-insinööri) tai kokenut alin korkea-aste (rakennusmestari). Tehtävän hallinta vaatii aiempaa työkemusta työpäällikölle kuuluvista tehtävistä. 

Lisäksi edellytyksenä on vähintään B-luokan voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Työskentely liikennealueilla edellyttää voimassa olevaa Tieturva2 –pätevyyskorttia.

Tarjoamme sinulle vakaan työnantajan, hyvän työyhteisön, pidemmät lomat, näköalapaikan kunnallisella rakennussektorilla ja ainoastaan satunnaiset ylityöpaineet. Vakinaisen viran palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. 

Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja antaa vs. kuntakehitysjohtaja Petri Juhola, p. 040 314 3566, petri.juhola@tuusula.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 21.10.2021 mennessä sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.