Kaavoitusinsinööri, Vihdin kunta

30.12.2021

Vihdin kaavoituspalveluissa työskentelee kymmenen henkilöä. Haemme joukkoomme kaavoitusinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työhön kuuluu kaavoitukselle kuuluvien lupa-asioiden, muun muassa poikkeamis- ja maisematyölupien sekä suunnittelutarveratkaisujen käsittely ja valmistelu, asemakaavoitukseen osallistuminen sekä monipuolisesti muita kaavoitukseen liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan aiempi kokemus lupavalmistelusta ja kaavoituksesta, ajantasainen osaaminen alan lainsäädännöstä sekä monipuoliset atk-taidot. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Arvostamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja aktiivista työotetta.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi tehtävään 17.1.2022 klo 12 mennessä kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Elinvoimajohtaja Petra Ståhl, p. 050-5766256 (pe 7.1. klo 9-12 ja to 13.1. klo 14-16), sähköposti petra.stahl@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Elinvoimapalvelut, Hallinto, elinkeino ja markkinointi, kaavoitus ja maankäyttö

Vihti on noin 29 000 asukkaan sopivan kokoinen kunta lähellä pääkaupunkiseutua. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Tervetuloa joukkoomme!