Kaavasuunnittelija, Vihdin kunta

30.12.2021

Vihdin kaavoituksessa työskentelee kymmenen henkilöä. Haemme joukkoomme yleiskaavoitukseen erikoistunutta kaavasuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työhön kuuluvat kaikki yleiskaavoituksen tehtävät ja monipuolisesti myös muita kaavoitukseen liittyviä tehtäviä sekä lupavalmistelua.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, aiempi kokemus kaavoituksesta sekä hyvä paikkatieto-osaaminen. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Luemme eduksi monipuoliset atk-taidot.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi kuntarekryn kautta 17.1.2022 klo 12 mennessä!

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Elinvoimajohtaja Petra Ståhl, p. 050-5766256 (pe 7.1. klo 9-12 ja to 13.1. klo 14-16), sähköposti petra.stahl@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Elinvoimapalvelut, Hallinto, elinkeino ja markkinointi, kaavoitus ja maankäyttö

Vihti on noin 29 000 asukkaan sopivan kokoinen kunta lähellä pääkaupunkiseutua. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Tervetuloa joukkoomme!

Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela