Rakennuslupapäällikkö, Espoon kaupunki

4.1.2022

Rakennuslupapäällikkö, ESPOO-04-161-21, Vakinainen, Virkasuhde

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, Rakennusvalvonta, Rakentamisen luvat palveluyksikkö

Rakentamisen luvat palveluyksikkö

_____________________________________________________________

Haku päättyy: 24.1.2022 15:45                     
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 23.12.2021 08:00                
Työn luonne: Kokoaikatyö

______________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haluatko olla näköalapaikalla vaikuttamassa voimakkaasti kehittyvän, viihtyisän ja kestävän Espoon rakentumiseen?

Rakennuslupapäällikkönä toimit Rakentamisen luvat -palveluyksikön esihenkilönä ja vastaat palveluyksikön toiminnasta. Vastaat mm. lupakäsittelyn organisoinnista, ohjauksesta ja kehittämisestä. Toimit asiantuntijana ympäristö- ja rakennuslautakunnan kokouksissa ja merkittävien rakennushankkeiden ennakko-ohjauksessa ja kaupunkikuvallisessa ohjauksessa. Rakennuslupapäällikkönä toimit maankäyttö- ja rakennuslain mukaisena rakennustarkastajana ja edustat rakennusvalvontaa mm. erilaisissa yhteistyöverkostoissa.

Rakennuslupapäällikön tehtävä vapautuu täytettäväksi nykyisen viranhaltijan jäädessä eläkkeelle. Kyseessä on vakituinen virka.

Työpaikan nimi: Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, rakennusvalvonnan palvelualue

Työaika: 36h 15min / vko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: yliopistossa tai teknillisessä korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto

Tehtävässä edellytetään vahvaa kokemusta talonrakentamisen suunnitteluun liittyvistä tehtävistä tai rakennusvalvontaviranomaisen tehtävistä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme esimiesosaamista, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä avoimuutta hyödyntää uusia toimintamalleja ja digitaalisia työkaluja. Luemme eduksi kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taidon.

Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen tehtävänä on huolehtia ympäristön- ja luonnonsuojelusta, rakentamisen ohjauksesta ja valvonnasta sekä ympäristöterveydenhuollosta. Keskus vastaa omalta osaltaan siitä, että Espoossa on viihtyisä, toimiva, ekologisesti kestävä sekä terveellinen ja turvallinen asuin- ja elinympäristö. Olemme osa Kaupunkiympäristön toimialaa. Monialainen työyhteisömme koostuu yli sadasta alan ammattilaisesta. Teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                      1.3.2022
Palkkaus:                                       Tehtäväkohtainen palkka: 5069,96 €/kk
Työavain:                                       ESPOO-04-161-21

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen johtaja Pasi Timo, 040 507 3784, pasi.timo@espoo.fi (puhelimitse tavoitettavissa parhaiten 21.-22.12.2021 klo 8-9 välillä ja 12.-13.1.2022 ja 17.-18.1.2022 klo 16-17 välillä)

Työnantajakuvaus

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.