Vapaa-ajan edut

A-lomien mökit / lomahuoneistot

A-lomien lomahuoneistojen uusittu varausjärjestelmä löytyy osoitteesta www.memberplus.fi/lomahuoneistot.

A-lomien välityksessä olevat lomahuoneistot vuokrataan varaamisjärjestyksessä. Varauskalenteri on avoinna aina 6 kuukautta eteenpäin kaikille akavalaisille.

Miten varausjärjestelmä toimii?

1. Member+:n Lomahuoneistot-sivuilta löytyy varaustilannetaulukko, mistä pääsee yhdellä silmäyksellä katsomaan toivomansa viikon varaustilanteen kaikista välitettävistä kohteista.

2. Jokaisen varattavan lomahuoneiston esittelysivuilta löytyy varauskalenteri, mistä varauksen voi tehdä haluamalleen ajankohdalle.

3. Kirjaudu sivustolle ennen varauksen tekemistä. Varauslomake esitäytetään tällöin tiedoillasi puolestasi. Valitse ammattiliitoksesi KTK ry.

Varauskalenteri laskee hinnan automaattisesti haluamallesi viikolle.
    Vain kirjautuneena sivustolle ennen varauksen tekemistä saat hyödynnettyä mahdolliset erikoisetusi!

4. Saat varausvahvistuksen ja laskun sähköpostiisi. Member+ -asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa varauksen tekemisessä. (info@memberplus.fi puh. +358 40 153 4734)

JÄSENEDUT HAIKON KARTANOSSA 2019

MAJOITUSEDUT

Kylpylähotellissa alk. 98 €/huone
Kartanohotellissa alk. 190 €/huone

Lisäksi kylpyläedut tarjoushintaan.

Kirjaudu jäsensivuille ja löydät lisätietoja jäseneduista!