JATTK-kassa

KTK:n kassa on JATTK-työttömyyskassa

JATTK-työttömyyskassan toimisto neuvoo jäseniä työttömyysturvaan ja vuorotteluvapaakorvaukseen liittyvissä asioissa.

JATTK-työttömyyskassa on perustettu vuonna 1985. Kassassa on tällä hetkellä noin 49 000 jäsentä.

Jos jäsen täyttää määrätyt edellytykset, kassa maksaa hänelle seuraavia etuuksia:

• ansiopäiväraha (ansioon suhteutettu työttömyyspäiväraha)
• vuorottelukorvaus (vuorotteluvapaata varten)

JATTK:n työttömyyskassamaksu sisältyy KTK:n jäsenmaksuun. (Kassamaksua ei vähennetä jäsenmaksusta, vaikka jäsen eroaisi JATTK -kassasta)

Kassan lomakkeet em. etuuksien hakemiseen löydät tästä.

Yhteystiedot:
puhelin (09) 7206 820
ti–to klo 9.00–11.30 (poikkeuksia loma-aikoina).
Hietalahdenranta 13,
asiakaspalvelu@jattk.fi
www.jattk.fi
HUOM! Ansiopäiväraha- ja vuorottelukorvaushakemukset tulee toimittaa suoraan työttömyyskassan toimistoon, EI KTK:n toimistoon!

Etuudensaajien on mahdollista täyttää ja lähettää jatkohakemukset sähköisesti eAsioinnin kautta omilla pankkitunnuksilla (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, säästöpankit ja POP) osoitteessa www.jattk.fi.

Tietoa työttömyysturvasta saat myös Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö TYJ:n sivuilta www.tyj.fi

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa on AYT

Tiesitkö, että voit säilyttää työttömyysturvasi myös yrittäjäksi ryhdyttyäsi. Palkansaajakassan jäsenenä päätoimisen yritystoiminnan aloittava säilyttää oikeuden ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan vain rajallisen ajan. Tämän vuoksi suosittelemme ottamaan yhteyttä AYT-kassaan jo päätoimisen yritystoiminnan alkaessa katkottoman turvan varmistamiseksi.

Yrittäjäkassaan liittyminen koskee myös jo aiemmin yritystoimintansa aloittaneita.

AYT-kassa on ammattiliittojen perustama, ja haluaa turvata jäsenten toimeentulon työttömyyden aikana myös yrittäjinä. Mikäli jäsenyys AYT-kassassa myöhemmin päättyy palkkatöihin siirtymiseen, AYT-kassa ohjaa jäsenet luonnollisesti hänen vanhaan palkansaajakassaansa ja ammattiliittoonsa.

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa – AYT
www.ayt.fi
asiakaspalvelu@ayt.fi
0800-9-0888 (maksuton palvelunumero jäsenille)