Tervetuloa KTN:n sivuille!

KTN edustaa JUKO:n kautta yli 10.000 kuntien, kuntayhtymien ja kunnallisten osakeyhtiöiden palveluksessa olevaa ja/tai esimiesasemassa olevaa sekä teknisen koulutuksen saanutta teknistä toimihenkilöä.

KTN:öön kuuluu yhteensä 12 jäsenliittoa: KTK Tekniikan Asiantuntijat sen kuusi jäsenjärjestöä ja 1 yhteistoiminta jäsenjärjestö, Pelastusalan Toimihenkilöliitto PTL sekä Insinööriliitto IL, METO - Metsäalan Asiantuntijat, Suomen Laivanpäällystöliitto SLPL, Kuntatekniikan jaUnioni, Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA joita KTN edustaa JUKO:n kautta näiden kunta-alalla ja valtiolla työskentelevien jäsenten osalta.

KTN:läiset edustajat kunta-alan neuvotteluissa KT Kuntatyönantajien kanssa

- Pääneuvotteluryhmä:  (+ JUKO:laiset Olli Luukkainen, Maria Löfgren ja Laura Lindholm)

- KVTES-ryhmä: Jari Järvi (+ JUKO:sta Maria Löfgren)

- TS-ryhmä: Sampo Kilpeläinen ja Juha Särkkä (+ JUKO:laiset Tapani Wahlberg ja Arja Varis)