Tiedotteet ja esittelyaineisto

Uutisia

Neuvottelutulokset on hyväksytty ehdollisina siten, että sopimusten voimaantulo edellyttää kaikkien työmarkkinakeskusjärjestöjen toteavan, että tehdyillä neuvottelutuloksilla on työmarkkinakeskusjärjestöjen kilpailukykysopimukseksi riittävä kattavuus ja että keskusjärjestöt allekirjoittavat kilpailukykysopimuksen.
Juko tyytyväinen muodostuneeseen neuvottelutulokseen
MTV 3 uutiset 29.5 (29.5.2016)
Uutisjuttu kilpailukykysopimuksen aikarajan lähenemisestä myös kuntapöydässä
Kilpailukykysopimuksen pullonkaulaksi on muodostumassa lisätyöpäivistä sopiminen
Kuntaneuvottelut etenivät - työaikapankki jo pitkällä
KTK on hankkinut jäsenten käyttöön uuden jäsenedun; UUTEEN TYÖHÖN-VERKKOVALMENNUKSEN. Verkkovalmennukseen pääsevät 30 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta, mutta etusijalla ovat työttömät jäsenemme.
Kilpailukykyneuvottelut etenevät verkkaisesti, mutta ratkaisua haettaneen toukokuun viimeisellä viikolla.
Varatuomari Petri Keskitalo, Eversheds Asianajotoimistosta kertoo asuntokauppoihin liittyvistä vaikeuksista ja mahdollisista ongelmista.
Vuosi on vaihtumassa ja on aika sulkea vuoden tapahtumat. Puheenjohtajamme ottaa vielä kantaa kuluneeseen vuoteen ja luotsaa liittoamme tulevalle vuodelle.
Valtion suunnitelmat sote- ja itsehallinto alueista tulee vaikuttamaan viranomaispalveluihin.
TS:n palkankorotukset vuonna 2016 tapahtuvat kahtena eri ajankohtana
Julkisen sektorin työntekijöiden puolustajat ovat kummallisen hiljaa, vaikka hallituksen esittelemät pakkolait heikentäisivät kohtuuttomasti yhden ryhmän työehtoja ja kohdistuisivat erityisesti naisiin.
Olli Luukkainen valittiin jatkamaan neuvottelujärjestö JUKOn ruorissa seuraavat 2 vuotta
KTK laittoi SOTE ohjaus- ja projektiryhmän jäsenille vahvan kannanoton siitä, että ympäristöterveydenhuoltoa ei tule liittää SOTE-uudistukseen. Kannanoton pohjana on jäsenillemme tehty kysely viranomaistoiminnasta ja sen kehittämisestä.