Turva vakuuttaa KTK:laiset vuoden 2017 alusta

KTK kilpailutti jäsenvakuutukset ja uudeksi kumppaniksemme valikoitui Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva. Olemme vakuutettuina Turvassa 1.1.2017 alkaen.

Jäsenen kannalta vakuutuksiin ei tullut merkittäviä muutoksia ja jäsenten ottamat henkilökohtaiset vakuutukset IF:ssä säilyvät ennallaan. Vakuutusyhtiön muutos ei vaikuta myöskään Mandatum Lifen kanssa tehtyihin henkivakuutussopimuksiin. Yhteistyömme Mandatum Lifen kanssa jatkuu edelleen.

Turva tulee tarjoamaan KTK:n jäsenille myös muita tarvitsemianne vakuutuksia itsenne ja perheenne turvaksi.

Tutustu vakuutuksiin osoitteessa turva.fi/ktk


 

Jos lähdet matkalle vuodenvaihteessa

Matkustettaessa vuodenvaihteessa muista pari asiaa:

- Ota mukaasi vielä voimassa oleva jäsenkorttisi, mutta myös pian postissa tuleva uusi jäsenkortti, näin varmistat asioiden toimivuuden, jos joudut turvautumaan matkallasi sairaala- tai lääkäripalveluihin. - Vanhan kortin vakuutustiedot ovat voimassa tämän vuoden loppuun ja uuden kortin tulevat voimaan 1.1.2017

- Jos tarvitset vakuutustodistusta viisumia varten vuodenvaihteen matkallesi, pyydä se IF:stä matkallesi tämän vuoden osuudelle ja Turvasta matkasi ensivuoden osuudelle.


 

Eläkeläisille!

Jäsenvakuutus jatkuu eläkeläisjäsenille aina sen vuoden loppuun asti, jolloin täyttää 70-vuotta. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa vakuutusta omana vakuutuksenasi, omalla kustannuksellasi. Jos haluat vakuutuksen jatkuvan henkilökohtaisena vakuutuksenasi, ilmoitat siitä Turvaan ja olet vakuutettuna matkoillasi edelleen. Erillistä terveysselvitystä ei vaadita, ilmoitus riittää.


 

Terveisiä Turvasta

Katso turvalaisten terveiset tästä!


 

 
  • Saat jokaisesta tuomastasi uudesta jäsenestä 50€ S-ryhmän lahjakortin, kun hankkimasi jäsen on maksanut ensimmäisen jäsenmaksunsa.
  • Jäsenhankkijana olet mukana, kun tammikuussa arvomme 3kpl Samsung Tab S2 8.0 - tabletit kaikkien jäsenhankkijoiden kesken.
  • Jäsenhankkijan edut saat, kun kirjaudut jäsensivuillemme ja täytät jäsenhankkijailmoituksen siellä

Tuomasi uusi jäsen saa

  • Jäsenmaksuvapautta max. 3kk
Kertokaa meille vuorotteluvapaasta, opintovapaasta, perhevapaasta tai jos olette jäämässä eläkkeelle jasenpalvelu@ktk-ry.fi
 
 
 
Ylläpitämällä tietosi ajantasalla varmistat tiedonsaannin! Muistuta myös työkavereitasi asiasta, kysy onko työpaikkasi muut jäsenemme saaneet tiedotteita. Jos eivät, niin pyydä heitä päivittämään meille tietonsa.

 

Uutiskirjeen voi lukea myös osoitteessa:

 

http://www.ktk-ry.fi/viestinta/uutiskirje/

Muista myös KTK:n kaikille jäsenille tarkoitettu Facebook-ryhmä "KTK:ssa keskustellan" ja luottamusmiesten oma ryhmä "KTK:n edunvalvonta".