HAUSKAA VAPPUA!

TOIVOTTAA KTK:N TOIMISTON VÄKI


 

Vuoden 2018 kalenteri

Vuoden 2018 kalenteria ei lähetetä automaattisesti. Jos haluat kalenterin, niin sinun on tilattava se alla olevan linkin kautta viimeistään 30.4.2017.

https://www.ktk-ry.fi/jasensivut/

 

KUTSU ”Reaktiivisesta kiinteistönpidosta ennakoivaksi” -kehittämisverkoston toiseen tapaamiseen 9.5.2017 klo 9.30-15 Helsingissä 

 

 

MITÄ?

KunTeko 2020 - kunta-alan työelämän kehittämisohjelma käynnistää maaliskuussa uuden ”Reaktiivisesta kiinteistönpidosta ennakoivaksi” -kehittämisverkoston. Verkoston tavoitteena on siirtää kuntien kiinteistönpitoa reaktiivisesta (hallitsemattomasta) ennaltaehkäisevään (hallittuun) kiinteistönpitoon. Verkostossa tunnistetaan nykyisiä toiminnan esteitä ja käynnistetään kehittämistyö. Lisäksi verkosto edistää kiinteistönpitoon liittyvää yhteistyötä.

MIKSI?

Yhä useammalla kunnalla on kiinteistönpidossa niukat resurssit, mikä näkyy esimerkiksi rakennuskannan heikentyneenä kuntona ja sisäilmaongelmina. Verkostotyön ansiosta kiinteistöjen ja toimitilojen ylläpito ja korjaustoiminta jäntevöityvät sekä päästään pitkäjänteiseen ja ennakoivaan kiinteistönpitoon. Myös teknisen toimen työ ja päätöksenteko saadaan sujuvammiksi. Tällä vähennetään käyttäjille aiheutuvia sisäilmaongelmia, parannetaan työhyvinvointia, edistetään tiloissa tapahtuvan toiminnan toteutusmahdollisuuksia ja parannetaan kuntatalouden tilannetta siirtymällä pitkäjänteiseen ja hallittuun investointien ohjaukseen.

MITEN?

Reaktiivisesta kiinteistönpidosta ennakoivaksi -verkosto mahdollistaa toisten kokemuksista oppimisen, yhteiskehittämisen, yhteisen asiantuntijatuen sekä koko kehittämisverkoston osaamisen hyödyntämisen kuntien kiinteistönpidon tarkastelussa. Yhteen kehittämisverkostoon osallistuu yleensä 4-10 kunta-alan organisaatiota. Tarvittaessa myös laajempi verkosto on mahdollinen.

Kehittämisverkoston kokoaa Kuntekon ohjelmahenkilöstö yhdessä verkoston vetäjäksi valitun asiantuntijan Esko Korhosen (FCG Konsultointi Oy) kanssa. Verkoston toiminnan käynnistämiseksi asiantuntija järjestää osallistuville kuntaorganisaatioille kaksi (2) maksutonta verkostotapaamista (pl. lounas ja matkakustannukset, jotka osallistujien tulee itse maksaa).

Tapaamisissa tarkennetaan verkostotyön tavoite ja laaditaan tarkennettu toimintasuunnitelma. Kokoamisvaiheen jälkeen verkosto jatkaa toimintaansa asiantuntijan johdolla itsenäisesti ja omakustanteisesti. Verkostotyön kestosta päättää verkosto yhteistyössä asiantuntijan kanssa.

REAKTIIVISESTA KIINTEISTÖNPIDOSTA ENNAKOIVAKSI  

 

Kunteko käynnisti maaliskuussa ”Reaktiivisesta kiinteistönpidosta ennakoivaksi” -kehittämisverkoston. Verkosto kokoontuu toisen kerran 9.5. klo 9:30-15 Kuntatalolla Helsingissä. Verkoston toimintaan pääsee vielä hyvin mukaan - tervetuloa mukaan kaikki kuntaorganisaatiot!

 

Verkoston tavoitteena on siirtää kuntien kiinteistönpitoa reaktiivisesta (hallitsemattomasta) ennaltaehkäisevään (hallittuun) kiinteistönpitoon. Verkostossa tunnistetaan nykyisiä toiminnan esteitä ja käynnistetään kehittämistyö. Lisäksi verkosto edistää kiinteistönpitoon liittyvää yhteistyötä.

 

Lue lisää ja katso 9.5. ohjelma: http://www.kunteko.fi/palvelut/kehittamisverkostot/reaktiivisesta-kiinteistonpidosta-ennakoivaksi

Ilmoittaudu 2.5. mennessä: http://registration.contio.fi/kt/Registration/Login?id=22-T_022

 

Lisätietoa:

 

Anna-Mari Jaanu, ohjelmapäällikkö, puh. +358 50 572 4620

Anniina Tuomi, projektipäällikkö, puh. +358 40 562 6397

Taina Tervonen, projektiassistentti, puh. +358 50 521 2448

kunteko[a]kt.fi

 

www.kunteko.fi

sallistuu jokaisesta organisaatiosta johtoa, esimiehiä ja henkilöstön edustajia.

Kutsua voi välittää eteenpäin.

Lisätietoa:

http://www.kunteko.fi/palvelut/kehittamisverkostot

http://www.kunteko.fi/palvelut/kehittamisverkostot/reaktiivisesta-kiinteistonpidosta-ennakoivaksi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Esko Korhonen, FCG Konsultointi Oy, esko.korhonen@fcg.fi, 050361 1781

Anniina Tuomi, KunTeko 2020, anniina.tuomi@kt.fi, 040 562 6397

www.kunteko.fi

MUISTATHAN!!

Kertoa meille, jos olet jäämässä eläkkeelle, vuorotteluvapaalle, opintovapaalle tai perhevapaalle. Tiedot tulee laittaa osoitteeseen  jasenpalvelu@ktk-ry.fi
 
JOS OLET JÄÄMÄSSÄ ELÄKKEELLE, muista laittaa viestiin seuraavat tiedot:
- milloin jäät eläkkeelle
- eroat työttömyyskassasta
- haluat jatkaa eläkeläisjäsenenä / et halua jatkaa eläkeläisjäsenenä
- sähköpostiosoitteesi, jos jatkat eläkeläisjäsenenä
 
Ylläpitämällä tietosi ajantasalla varmistat tiedonsaannin! Muistuta myös työkavereitasi asiasta, kysy onko työpaikkasi muut jäsenemme saaneet tiedotteita. Jos eivät, niin pyydä heitä päivittämään meille tietonsa.
 

 

KALENTERI VUODELLE 2019

Lomake vuoden 2019 kalenteritilaukseen on nettisivuillamme nyt auki.

Kirjaudu jäsensivuille www.ktk-ry.fi/kirjaudu ja täytä tilauslomake, jos haluat taskukalenterin TASKUKALENTERIN VUODELLE 2019

Kalenteri on tilattava 30.6.2018 mennessä!


 

 

Member+ - Uusi jäsenetupalvelu jäsenillemme on nyt avattu!

Akavalaisten oma jäsenetupalvelu member+ on nyt avattu osoitteeseen www.memberplus.fi! Palveluun on kerätty akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Sivuston sisältö muuttuu kausittain ja etuja on otettu mukaan harkiten. Olemme halunneet ottaa palveluun mukaan vain sellaisia etuja, joiden uskomme tuottavan jäsenistöllemme lisäarvoa.

Tällä hetkellä lomakauden lähestyessä palvelussa on vahvasti esillä matkailuun liittyvät edut. Löydät sivustolta mm. A-lomien lomahuoneistot sekä useita muita matkailuetuja.

Huomaathan, että vain rekisteröitymällä näet kaikki sinulle kohdennetut edut, ja pääset myöskin hyödyntämään niitä.

Löydät palvelusta myös vain KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:n jäsenille kohdennetut edut ja palvelut. Osio tulee näkyviin rekisteröidyttyäsi/kirjauduttasi sivustolle. Haluamme näin tarjota jäsenistölle mahdollisuuden tutustua yhdellä silmäyksellä kaikkiin palveluihin ja etuihin, joita Sinä voit jäsenyytesi kautta hyödyntää.
Omat etumme löydät luonnollisesti myös omilta www-sivultamme.

Seuraa member+ palvelua Facebookissa, jotta kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme sekä erikoistarjouksista. Löydät Member+:n osoitteesta www.facebook.com/memberplus.fi

Member+ tiimi ottaa myös ilomielin vinkkejä aiheista mistä haluaisit meidän neuvottelevan jäsenetuja. Vinkkejä voi toimittaa osoitteeseen info@memberplus.fi

Tervetuloa käyttäjäksi -  www.memberplus.fi!


 

Jäsenetujen uusi elämä

Akavalaisten yhteinen jäsenetukanava Member+ on avautunut jäsenillemme. Käy rekisteröitymässä osoitteessa  www.memberplus.fi ja tutkimassa mitä yhteisiä jäsenetuja on tarjolla kaikille akavalaisille ja samasta paikasta löydät myös KTK:n omia etuja. Sivuilta on myös ohjaus KTK:n omille sivuille, jos tarvitset lisätietoja jostain edustamme.

Yhteisen kanavan tarkoituksena on helpottaa jäsenetujen hakemista ja löytämistä. Member+ tulee kehittymään jatkossa ja tarjontaa laajennetaan. Pyrimme on saamaan mukaan yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat akavalaisille todellisia etuja, joita ei löydy postiluukusta tipahtavasta tarjouslehtisestä.

KTK pyrkii myös löytämään uusia, kiinnostavia etuja jäsenillemme. Jos keksit hyvän jäsenetuidean, niin laita siitä meille viestiä.

T. Ulla


 

Lähde Sote-iltaan!

JUKO järjestää yhteistyössä jäsenliittojensa kanssa  kaikille liittojen jäsenille avoimia sote-iltoja kevään aikana viidellä paikkakunnalla, joista jäljellä ovat vielä Tampere ja Helsinki.

16.5.          Puistotorni, Hämeenpuisto 28, Tampere

30.5.          Valopiha, Akava-talo, Kellosilta 7 Itä-Pasila, Helsinki

Ohjelmarunko

Kahvitarjoilu klo 16.30, varsinainen tilaisuus klo 17-19

klo 17            tilaisuuden avaus/JUKO

17.05             paikallinen muutosjohtaja

17.20-17.45   JUKOn katsaus henkilöstön asemaan sote-uudistuksessa

17.45-18.30   varttitunnin puheenvuorot: paikalliset plm/valmisteluryhmien edustajat

18.30-19.00   keskustelua, kysymyksiä/ liittojen edustajia paikalla

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkit löytyvät nettisivuiltamme, jonne myös päivittyvät tarkemmat ohjelmatiedot puhujineen:

http://www.juko.fi/kunta/soteen-liittyvaa/tapahtumat/

Tilaisuudet ovat maksuttomia jäsenistölle. Tilaisuuksiin mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautunutta.


 

Flooran päiviä

Akava Pirkanmaa

9.5.2017 klo 17.50-20.00

Ohjelma ja ilmoittautumien http://www.akava.fi/floora_pirkanmaa 

Akava Satakunta

10.5-2017 klo 18-20.30

Ohjelma ja ilmoittautuminen http://www.akava.fi/floora_satakunta

Akava Pohjois-Karjala

17.5.2017 klo 17-21

Ohjelma löytyy osoitteesta https://www.akava.fi/uutishuone/tapahtumat

Ilmoittautuminen akavapk@gmail.com