LINKKIVIRHEEN VUOKSI UUTISKIRJE POSTITETAAN NYT UUDELLEEN!


 

Puheenjohtaja Keijo Houhala

Puheenjohtajan palsta

Pieniä ja suuria ajatuksia

Rakenteet antavat tai poistavat mahdollisuuksia

Järjestöjen kehittyminen edellyttää kytkeytymistä muuttuviin rakenteisiin uudella tavalla tai näkökulmilla. Menneen ajan voitoilla ei pärjätä uusissa kilpailutilanteissa, vaan jokaisen aikakauden toimijoiden on käytävä omat taistonsa sen hetkisessä toimintaympäristössä ja sen hetkisten ongelmien keskellä.

Järjestöt joutuvat nyt, enemmän kuin koskaan, miettimään ja perustelemaan olemassaoloaan. Tässä muuttuneessa maailmassa niiden sisäinen rakenne voi pahimmillaan muodostaa esteitä koko yhteisön kehittymiselle, kasvulle ja ajassa elämiselle.

LUE LISÄÄ


 

SOTE- ja MAAKUNTAUUDISTUKSEN aikataulut muuttuivat

Perustuslakivaliokunnan lausunnot sote- ja maakuntauudistuksesta pistivät uudistusten aikaisemmat aikataulut uusiksi. KTK seuraa uudistuksen tilannetta ja tiedottaa muutoksista. Kuvat lainattu osoitteesta Alueuudistus.fi, josta saat maan hallituksen antamaa lisätietoa uudistuksesta.

Katso myös KTK:n videot:

Sote- ja maakuntauudistuksen uusi aikataulutushttps://www.youtube.com/watch?v=3DCYLA1-p9s

Taustaa sote- ja maakuntauudistuksehttps://youtu.be/jVOYkn2yYTklle 2006-2017

 

 

 

MUISTATHAN!!

Kertoa meille, jos olet jäämässä eläkkeelle, vuorotteluvapaalle, opintovapaalle tai perhevapaalle. Tiedot tulee laittaa osoitteeseen  jasenpalvelu@ktk-ry.fi
 
JOS OLET JÄÄMÄSSÄ ELÄKKEELLE, muista laittaa viestiin seuraavat tiedot:
- milloin jäät eläkkeelle
- eroat työttömyyskassasta
- haluat jatkaa eläkeläisjäsenenä / et halua jatkaa eläkeläisjäsenenä
- sähköpostiosoitteesi, jos jatkat eläkeläisjäsenenä
 
Ylläpitämällä tietosi ajantasalla varmistat tiedonsaannin! Muistuta myös työkavereitasi asiasta, kysy onko työpaikkasi muut jäsenemme saaneet tiedotteita. Jos eivät, niin pyydä heitä päivittämään meille tietonsa.