Puheenjohtajan palsta

Sopimustavoitteiden valmistelu käynnistetty

Tulevan sopimuskierroksen valmistelut käynnistyvät pääsopijajärjestöjen edustavuustarkastelulla, sekä virka- ja työehtosopimusten rakenteellisilla uudistuksilla. Näistä seikoista Kunnallinen työmarkkinalaitos on kertonut ensimmäisiä näkemyksiään kuntajärjestöille. Työmarkkinalaitoksen näkemykset liittyvät lähinnä kunnalliseen sopimusjärjestelmään ja sen rakenteisiin kuten maakuntien ja yritysten mukaan tuloon. Näillä keskusteluilla käynnistyvät kunta-alan valmistelut seuraavaan sopimuskauteen.

Veteraanikerhon kesäretki

Veteraanikerho piti vuositapaamisensa Akava-talolla 29.3.2017. Kerhon toimintaa valittiin johtamaan edelleen Erkki Hintikainen (kuvassa).

Tapaamisessa sovittiin, että kerho järjestää yhteisen kesäretken Turun saaristoon 30.7-1.8.2017. Bussi lähtee Kuopiosta ja kulkee reittiä Suonenjoki-Mikkeli- Heinola –Lahti-Helsinki-Lohja-Salo-Turku, josta matka jatkuu saaristoreitille lossien kautta. Bussi ottaa matkustajia matkan varrelta tarpeen mukaan. Tämän omakustanteisen matkan hinta on 295€/henkilö/2hh.

Matkavaraukset suoraan Ykkösmatkoille puh. 017-3863223 tai satu@ykkosmatkat.fi . Matkaa varatessanne ilmoitatte yhteystietonne ja kerrotte olevanne KTK:n porukkaa. Kaikissa matkaan liittyvissä asioissa olkaa suorassa yhteydessä ykkösmatkoihin.

Varattuanne matkan laittakaa Erkille mukaan lähdöstänne tekstiviesti numeroon 040-7632084.

Turva tarjoaa ainutlaatuisia etuja KTK:n jäsenille

Turvan uusi liikennevakuutus autoille kurvasi markkinoille vuoden alussa. Vakuutusten hinnoittelu uudistui, ja nyt huolelliset kuskit joutuvat maksamaan aiempaa vähemmän.

Jos olet ajanut pitkään ilman vahinkoa, voit saada heti 80 prosentin lähtöbonuksen vakuutukseesi. Turvan uuden liikennevakuutuksen ominaisuuksiin kuuluu myös bonusturva, joka suojaa ansaitsemasi bonukset vahingon sattuessa.

Lakisääteisen liikennevakuutuksen kylkeen on hyvä ottaa Turvan kattavin kaskovakuutus Liittokasko, joka on tarkoitettu yksinoikeudella ammattiliittojen jäsenille.

Linkitys: http://www.turva.fi/henkiloasiakkaat/vakuutukset/autovakuutus/liikennevakuutus

Akava Kaakkois-Suomi

Flooran päivän seminaari jäsenille ja yhteistyökumppaneille

Ymmärrä sattumaa

- sattumat uraan ja elämään vaikuttavina tekijöinä

Torstaina 11.5.2017 klo 18.00–20.30

Tervetuloa kuulemaan, millaista roolia sattumat näyttelevät meistä jokaisen elämässä! Tilaisuus on avoin kaikille Akavan jäsenjärjestöjen jäsenille.

Illan alustaja, HTT Jukka Helttula, on tutkinut vuonna 2016 julkaistussa väitöskirjassaan sattumien syntyä, olemusta ja vaikutusta.

Aikaa on varattu myös keskustelulle.

18:00-18:15
Tervetulosanat ja malja Flooralle
Puheenjohtaja Päivi Hännikäinen, Akava Kaakkois-Suomi

18:15-19:00
Sattuma yhteiskuntaa muokkaavana voimana: sattuman synty, olemus ja vaikutus. http://areena.yle.fi/1-2689716
HTT Jukka Helttula

19:00-19:30
Kysymyksiä ja keskustelua

19:30-20:30
Kevyt salaatti-illallinen

Tarjoilujen järjestämisen vuoksi pyydämme ilmoittautumisia 28.4.2017 mennessä. Ilmoittaudu tästä

Ystävällisin terveisin

Akava Kaakkois-Suomi

Osoite: Ravintola Vanha Makasiini, Satamatie 4, Lappeenranta

Tilaisuuden ohjelma on luettavissa Akavan tapahtumissa osoitteessa

Kuva luottamusmiesten peruskurssilta 2017. Jäsenpalvelun asioista kertomassa jäsensihteeri Emmi Pajunen

HUOM! AVAINTA- JA ET-LUOTTAMUSMIEHET!

Avainta- ja ET-luottamusmieskurssi lähestyy eli kiireesti ilmoittautumaan!

Kurssipäivät ovat 18.-20.5.2017. Ilmoittautuminen KTK:n nettisivujen kautta kohdasta koulutus.

Vuoden 2018 kalenteri

Vuoden 2018 kalenteria ei lähetetä automaattisesti.

Jos haluat kalenterin, niin sinun on tilattava se alla olevan linkin kautta viimeistään 30.4.2017.

Aika ilmoittautua syksyn 2017 sesonkiviikkojen arvontaan

Jos haluat lomailla A-lomien mökeissä tai lomaosakkeissa syyskaudella 2017 (syys-, loka-, marras- ja joulukuun alku), ilmoittaudu nyt mukaan mökkien vuokrausviikkojen arvontaan.

Ilmoittautumisaika on 1.4.–31.5.2017.

Mukaan arvontaan pääset täyttämällä mökkikalenterissa varauslomakkeen siihen mökkiin, jonka haluat vuokrata.

• Arvontapäivä on 5.6.2017
  • Arvonnan jälkeen saat laskun, joka sisältää 100 euron varausmaksun ja mökin viikkovuokran loppulaskun.
  • Mökit vuokrataan viikoksi kerrallaan (lauantai-lauantai).
  • Jos arvontojen jälkeen syyskuukausina on vapaita mökkejä, ne vuokrataan tavalliseen tapaan suoraan.
  • Viikkoa lyhemmät varaukset vahvistetaan kuukautta ennen mökkiloman alkua.

Ilmoittaudu mökkikalenterin kautta

Vuokrausohjeisiin tulee kesäkuun alusta lähtien muutos, ja 1.6.2017 lähtien Tahkon mökille saa viedä lemmikkejä.

Lemmikkejä voi viedä seuraaviin mökkeihin
  • Tahko ja Himos
  • Jerisjärvi mökki 15 (Jeris 2)
  • Vierumäki. Huomaa kuitenkin, että lemmikkieläimistä peritään erillinen siivousmaksu.
  • Vuokatti ja Kopparö
  • Levi ja Punkaharju

Lemmikkejä ei voi viedä

• Rukan mökkiin
  • Jerisjärven mökkiin 1
  • Lisäkysymykset lemmikeistä A-lomat.

MUISTATHAN!!

Kertoa meille, jos olet jäämässä eläkkeelle, vuorotteluvapaalle, opintovapaalle tai perhevapaalle. Tiedot tulee laittaa osoitteeseen  jasenpalvelu@ktk-ry.fi

Ylläpitämällä tietosi ajantasalla varmistat tiedonsaannin! Muistuta myös työkavereitasi asiasta, kysy onko työpaikkasi muut jäsenemme saaneet tiedotteita. Jos eivät, niin pyydä heitä päivittämään meille tietonsa.