Erikoisammattimies, Helsingin kaupunki. Hae 27.5.2019 mennessä.

14.5.2019

 

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Ylläpito, Kiinteistönhoitoyksikkö, itäinen kiinteistönhoitotiimi

Työavain 6-88-19

Haku päättyy 27.05.2019 klo 16:00

Työpaikan osoite Käpyläntie 11 E, 00600 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Kiinteistönhoitoyksikön päävastuulla on sosiaali ja terveys -toimialaan kuuluvien toimitilojen sekä Tukkutorin kiinteistönhoito ja käyttäjäpalvelut. Lisäksi yksikkö vastaa apuvälineiden huollosta ja korjauksesta. Yksikkö jakautuu kuuteen tiimiin: eteläinen-, itäinen-, keskinen-, läntinen ja pohjoinen kiinteistönhoitotiimi sekä apuvälinetiimi.

Haemme itäiseen kiinteistönhoitoyksikköön ERIKOISAMMATTIMIESTÄ.

Erikoisammattimiehenä vastaat itäisen kiinteistönhoitotiimin alueella lvis- laitteistojen huolloista ja korjauksista sekä kiinteistöjen ylläpitotehtävistä. Hallitset alueella olevien rakennusten talotekniset järjestelmät. Lisäksi tehtävään kuuluu asiakaspalvelua.

Olet oma-aloitteinen, asiakaspalvelutaitoinen ja lisäksi sinulla on kiinnostusta teknisiin laitteisiin ja järjestelmiin. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknistä ammattitutkintoa sekä työkokemusta kiinteistönhoito- ja kunnossapitotöistä.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista. 

Työaika

38 h 45 min/vko

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Vakinainen työsuhde

Lisätietoja tehtävästä antaa

tiimipäällikkö Marko Hokkanen, 09 310 31990, marko.hokkanen(at)hel.fi, 040 138 9142

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Hakemus tulee jättää kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi 27.5.2019 klo 16:00 mennessä. Työavain 6-88-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

 

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut. 

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.