Sähköasentaja, Puro Tekstiilinhuoltopalvelut Turku, Hae 1.5.2021 mennessä

20.4.2021

Haemme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Turun yksikköön.
Tule osaksi kunnossapidon tiimiämme tekemään kunnossapito-, viankorjaus- ja asennustehtäviä yhdessä mukavan tiimin kanssa. Sähköasentajan tehtäviisi kuuluvat tuotannon ylläpidolliset tukitoimet pitäen sisällään mekaniikka- ja sähköasennukset.
 
Työskentelet pääsääntöisesti vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa maanantaista perjantaihin (työvuorot ajoittuvat kello 6-22:45 välille) eikä viikonlopputyötkään ole sinulle epämiellyttävä rasti.
 
Toimit läheisessä yhteistyössä tuotantomme kanssa, jotta varmistamme keskeytymättömän tuotantoprosessin ja ennakkohuoltojen vaikutukset voidaan ottaa huomioon tuotannossa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
- vähintään parin vuoden työkokemusta sähköasennustehtävistä kunnossapidossa
- sähköalan perustutkintoa
- hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja
- nälkää ja kunnianhimoa hoitaa työsi laadukkaasti
- edellytämme suomen ja englannin kielen suullista taitoa ja kirjallinen taito auttaa laitteiden ohjeistusten ymmärtämisessä
- mekaniikan tuntemus katsotaan eduksi
 
Olet hakemamme henkilö, jos olet rehti tiimipelaaja ja sinulla on taitoa ratkaista teknisiä ongelmia. Tehtävässä raportoit kunnossapitopäällikölle.
 
Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa, eikä yksikään päivä ole samanlainen.
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän vakaassa toimintaympäristössä ja näköalapaikan tekstiilihuoltoalan johtavassa organisaatiossa Suomessa. Työn aloitusaika on sovittavissa, mutta toivomme aloitusta mahdollisimman pian.
 
Lisätietoja tehtävästä (englanniksi) antaa Puro Tekstiilipalvelut Oy:n kunnossapitopäällikkö Thomas Lauth puhelimitse +358 50 522 3538 tai sähköpostitse thomas.lauth@puro.fi.
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja englanninkielinen CV:si sekä palkkatoiveesi. Hakemaan pääset verkkosivujen www.puro.fi Avoimet työpaikat -osiosta. Hakuaika päättyy 1.5.2021.
 
Aloitamme hakemusten käsittelyn viikolla 17, joten toimi nyt, hae tehtävää ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!