KST Sähköasiantuntijat ry

KST Sähköasiantuntijat ry tiedottaa

Vuosikokous 52. 4.9.2021 Helsingin satoa.

Vuosikokous sujui vilkkaan keskustelun saattelemana kokouksen puheenjohtajan Jaakko Heikkilän johdolla.

Hallituksen sääntömuutosesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

- Keskustelua syntyi KST ry tulevaisuudesta

Vuoden 2022 hallituksen toimihenkilöiden nimet löytyvät jäljempänä sivulta.

Vuosikokouskutsu toteutettiin sähköpostin välityksellä. Kokouskutsu oli myös nähtävissä yhdistyksen nettisivulla heinäkuun 2021 alusta lukien.

KST ry Hallitus

Toiminta-ajatus:
Sähköasiantuntijoiden päämääränä on sopimustoiminnassa saada omat tavoitteensa sopimuksiin. Aatteellisella puolella tarkoituksena on turvata koulutustason säilyminen ja ammatillisen tiedon jakaminen jäsenistölle.

Yhdistys nojaa toiminnassaan jäsenistönsä vapaaehtoiseen osallistumiseen järjestön päämäärien hyväksi. Yhdistys pyrkii lähelle jokaista jäsentä ja on heille tukena.
Yhdistyksen toiminta on julkista, avointa ja jäsenten sekä yhteistyökumppanien vapaasti arvioitavissa.

Yhdistyksen toiminta-ajatus on aina ensisijainen jäsenistön etu; hyvin hoidettu talous on henkilöresurssien jälkeen sen toteuttamisen tärkein väline. Yhdistys pyrkii olemaan taloudellisesti riippumaton.

Toimintavuotemme on vierähtänyt uusien kunta- että energiapuolen työehtosopimusten toteuttamisen seurannassa.

Olemme jäsenenä Suomen Ammattikorkeakoulu- ja Opistoteknisten SKT ry:ssä.
SKT ry on jäsenenä Tekniikka ja Terveys KTN ry:ssä. Tiedottamisen hoidamme pääosin KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:n tiedotteiden, KTK uutiskirje,  kautta ja nettisivuamme päivittämällä.

Tervetuloa kehittämään toimintaamme!

Hallitus 2022