Infrapäällikkö, Liperin kunta. Hae 23.6.2021 mennessä.

24.5.2021

Liperi on virkeä kolmen taajaman kunta Pohjois-Karjalassa, Joensuun kupeessa ja Saimaan latvavesien äärellä. Haemme vakituiseen virkasuhteeseen

Infrapäällikköä

Infrapäällikön tehtäväkenttään kuuluvat teiden, katujen, aukioiden ja muiden liikenne- ja yleisten alueiden sekä kunnallisteknisten verkostojen ja -järjestelmien rakennuttaminen, kunnossapito ja kehittäminen. Strateginen infrasuunnittelu sekä toteuttamisen ohjaus ja valvonta ovat myös tärkeä osa tehtävää.

Infrapäällikkö toimii vesihuoltopäällikön varahenkilönä vesihuoltolaitoksen kehittämisessä ja lakisääteisten tehtävien hoitamisessa sekä sijaistaa vuosilomat ja mahdolliset muut poissaolot.

Hae infrapäällikön virkaa sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta

Hakuaika päättyy 23. kesäkuuta 2021 klo 15:00.

Tehtävän kelpoisuutena on soveltuva opistotason koulutus, vastaava amk-tutkinto tai muu tekninen koulutus sekä riittävä käytännön kokemus toimialaan kuuluvista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Virka täytetään 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaisesti. Valitulla on kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä todistus terveydentilastaan. Hakijan tulee esittää alkuperäiset opinto-/työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Haastattelut pidetään 30.6.2021 klo 12–16.

Lisätietoja antaa:

Jouni Pekonen
Tekninen johtaja
jouni.pekonen@liperi.fi
050 467 3533