Maankäyttöavustaja, Tuusulan kunta. Hae 27.6.2021 mennessä.

31.5.2021

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Haemme Tuusulan kunnan maankäytön ja paikkatiedon palvelualueelle 

maankäyttöavustajaa

Maankäyttö vastaa kunnan maanhankinnasta, maankäyttösopimusten laatimisesta, maan luovuttamisesta, maa-alueiden vuokraamisesta ja asemakaavojen toteutumisen edistämisestä. Keskeinen lainsäädännöllinen tehtävä on kiinteistörekisterin pitäminen, joka edellyttää sekä tonttijakojen laatimista että kiinteistöjen muodostamista.

Maankäyttöavustajan pääasiallisiin tehtäviin kuuluu kiinteistörekisterinhoitajan tehtävät, erityisesti kiinteistötoimituksiin ja rekisterinpitoon liittyvien kiinteistötietojen ylläpito rekisteri- ja karttajärjestelmissä sekä maaomaisuuden hallintaan liittyvien järjestelmien päivittäminen. Maankäyttöavustaja osallistuu myös tonttijako- ja tonttikarttatuotantoon sekä muihin kartasto- ja paikkatietotehtäviin sekä kuntarekisterin ylläpitoon.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja sekä erilaisten paikkatietoformaattien hyvää hallintaa ja tuntemusta.  

Eduksi katsomme tietämyksen maankäytön suunnittelusta. Arvostamme käytännön kokemusta alalta, kunnallisen päätöksentekojärjestelmän tuntemusta, innokasta työotetta, asiakaspalvelualttiutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alan ammattioppilaitoksessa suoritettu tutkinto (esim. kartoittaja) tai muu soveltuva koulutus tai työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävä täytetään aikaisintaan 20.9.2021 alkaen. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2456,81 e/kk. Koeaika on 6 kk. Ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 31.5.-17.6.2021 maankäyttöpäällikkö Päivi Hämäläinen, p. 040 314 4557, paivi.hamalainen@tuusula.fi  ja 22.6.-24.6.2021 maankäyttöasiantuntija Tuija Palkki, p. 040 314 3549, tuija.palkki@tuusula.fi 

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen 27.6.2021 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.