Johtotietopalvelun hoitaja, Helsingin kaupunki. Hae 26.10.2021 mennessä.

12.10.2021

Rekryilmoitus: johtotietopalvelun hoitaja

 

Oletko kiinnostunut vaikuttavasta asiakaspalvelutyöstä osana Helsingin kaupunkiympäristön rakentamista?

Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme johtotietopalvelun hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on johtokarttaan ja muihin maanalaisiin karttatietoihin liittyvät asiakaspalvelutehtävät, kuten johtoselvitykset kaivuu-, kairaus- ja louhintatöitä varten, kaivuilmoitukseen liittyvät asiakaspalvelutehtävät ja maalämpökaivojen rakennettavuusselvitykset.

Tulet osaksi alueidenkäyttö ja -valvonta –yksikköä, joka ohjaa yleisten alueiden käyttöä kunnossapitolain mukaisen imoitusmenettelyn mukaisesti, vuokraamalla maa-alueita lyhytaikaisesti eri tarpeisiin ja valvomalla katutöitä koskevien määräysten sekä kiinteistöille kuuluvien kadun kunnossapitovelvoitteiden noudattamista ja luvatonta maankäyttöä.

Saat meiltä:
- Monipuolisen tehtäväkuvan sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. Pääset tekemään merkittävää työtä laadukkaan, kestävän ja viihtyisän kaupunkiympäristön edistämiseksi.
- Mukavat ja osaavat kollegat sekä moniammatillisen yhteisön tuen.
- Pääset työskentelemään monipaikkaisessa työympäristössä. Upea toimitalomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuuden ja arvostamme vapaa-aikaa.
- Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut.

Tehtävän kelpoisuusehtona on maanmittausalan perustutkinto, kartoittajan tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Edellytämme monipuolista kokemusta johtokartoitustehtävistä ja johtokartan laadinnasta. Luemme eduksi MicroStation-ohjelmiston käyttökokemuksen ja maanrakennustöiden prosessien hyvää tuntemusta.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä neuvottelutaitoja.

Tehtävään vakinaisesti valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Tutustu tehtävään tarkemmin ja hae paikkaa helsinkirekry.fi –sivujen kautta 26.10.2021 klo 16.00 mennessä. Työavain KYMP-03-65-21 ohjaa suoraan tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Yksikön päällikkö Antti Mäkinen, antti.makinen@hel.fi, p. 09 310 39748