JATTK-työttömyyskassa

KTK:n kassa on JATTK-työttömyyskassa

JATTK-työttömyyskassa palvelee jäseniään ansiopäivärahaan, vuorottelukorvaukseen ja liikkuvuusavustukseen liittyvissä kysymyksissä. Kassaan voi olla yhteydessä joko lähettämällä sähköpostia tai soittamalla. Mikäli haluat henkilökohtaista palvelua, voit varata sähköpostitse ajan asiointia varten. 

JATTK:n työttömyyskassamaksu sisältyy KTK:n jäsenmaksuun. (Kassamaksua ei vähennetä jäsenmaksusta, vaikka jäsen eroaisi JATTK -kassasta)

Kassan lomakkeet em. etuuksien hakemiseen löydät tästä.

JATTK-työttömyyskassan yhteystiedotovat muuttuneet.
 
Yhteystiedot:
puhelin (09) 7206 820
ti & to klo 9.00–11.30, ke klo 12-14 (poikkeuksia loma-aikoina).
Opastinsilta 8,
00520 Helsinki
asiakaspalvelu@jattk.fi
www.jattk.fi
HUOM! Ansiopäiväraha- ja vuorottelukorvaushakemukset tulee toimittaa suoraan työttömyyskassan toimistoon, EI KTK:n toimistoon!
 

Etuudensaajien on mahdollista täyttää ja lähettää jatkohakemukset sähköisesti eAsioinnin kautta omilla pankkitunnuksilla (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, säästöpankit ja POP) osoitteessa www.jattk.fi.

HUOM! Mikäli et pääse kirjautumaan eAsiointiin, otathan yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@jattk.fi.

Tietoa työttömyysturvasta saat myös Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö TYJ:n sivuilta www.tyj.fi

 

JATTK:n tietosuojaselosteen löydät täältä

 

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa on AYT

Tiesitkö, että voit säilyttää työttömyysturvasi myös yrittäjäksi ryhdyttyäsi. Palkansaajakassan jäsenenä päätoimisen yritystoiminnan aloittava säilyttää oikeuden ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan vain rajallisen ajan. Tämän vuoksi suosittelemme ottamaan yhteyttä AYT-kassaan jo päätoimisen yritystoiminnan alkaessa katkottoman turvan varmistamiseksi.

Yrittäjäkassaan liittyminen koskee myös jo aiemmin yritystoimintansa aloittaneita.

AYT-kassa on ammattiliittojen perustama, ja haluaa turvata jäsenten toimeentulon työttömyyden aikana myös yrittäjinä. Mikäli jäsenyys AYT-kassassa myöhemmin päättyy palkkatöihin siirtymiseen, AYT-kassa ohjaa jäsenet luonnollisesti hänen vanhaan palkansaajakassaansa ja ammattiliittoonsa.

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa – AYT
www.ayt.fi
asiakaspalvelu@ayt.fi
0800-9-0888 (maksuton palvelunumero jäsenille)
Ratavartijankatu 2 B
00520 Helsinki