Puheenjohtajan palsta

Perustulokokeiluja on tehty esimerkiksi

Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Hollannissa.

 

Mistä uskoa tulevaisuuteen -perustulostako?

Kansalaispalkkaa vastaavat kokeilut eivät ole kovin uusia keksintöjä, sillä jo 1790-luvun Englannissa oli käytössä Speenhamland-laki. Lain mukaisesti rahallista avustusta myönnettiin vähimmäistoimeentulon turvaamiseksi, jos palkkatulo ei siihen riittänyt tai palkkatuloja ei ollut. Tällöin yleisesti uskottiin, että nälkä on paras vaikutin työmiehelle töiden etsimiseen. Avustusjärjestelmän huonoutena oli, että se haittasi työmarkkinoiden syntyä ja palkkajärjestelmien kehittymistä, kun yhteiskunta maksoi osan ’palkasta’ joka tapauksessa.

LUE LISÄÄ


 

Turvaa autollesi  liikennevakuutus uudistui

Liikennevakuutuslaki muuttui vuoden 2017 alussa. Turvan uusi liikennevakuutus tarjoaa entistä paremmat edut kokeneelle ja huolelliselle kuskille, ja jopa 80 prosentin maksimibonuksen ja bonusturvan. Tarjoamme pitkän päälle fiksut vakuutukset perheen jokaiselle kuskille ja ajoneuvolle.

Lue lisää liikennevakuutuksesta täältä. (linkitys: www.turva.fi/liikennevakuutus)

 

 

Etuja Turvasta KTK:n jäsenille

Liittosi jäsenkortti on paras etukortti! KTK:n jäsenenä saat Turvasta merkittäviä vakuutusetuja, kuten liiton jäsenyyteen perustuvan jatkuvan 10 %:n alennuksen kotivakuutuksesta sekä vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista. Lisäksi saat asiakassuhteen keston mukaan nousevan omistaja-asiakkaan alennuksen.

Tutustu tarkemmin Turvan tarjoamiin etuihin sekä KTK:n jäsenvakuutukseen tästä. (Linkitys: www.turva.fi/ktk-tekniikan-asiantuntijat)

 


 

 

Vuoden 2018 kalenteri

Vuoden 2018 kalenteria ei lähetetä automaattisesti.

Jos haluat kalenterin, niin sinun on tilattava se alla olevan linkin kautta viimeistään 30.4.2017.

https://www.ktk-ry.fi/jasensivut/


 

Kertokaa meille vuorotteluvapaasta, opintovapaasta, perhevapaasta tai jos olette jäämässä eläkkeelle jasenpalvelu@ktk-ry.fi
 
Ylläpitämällä tietosi ajantasalla varmistat tiedonsaannin! Muistuta myös työkavereitasi asiasta, kysy onko työpaikkasi muut jäsenemme saaneet tiedotteita. Jos eivät, niin pyydä heitä päivittämään meille tietonsa.

 

Gräsbeckin Eeva, pääluottamusmiehemme Vaasasta, muistuttaa Vaasassa järjestettävästä seminaarista:

Hei,  muistutan teitä, että meillä Vaasassa on ylihyvä seminaari 8.-9.2.17, oletko sinä, esimies, pääluottamusmies, työsuojeluvaltuutettu tulossa! Laittakaa viestiä eteenpäin. Kiitos!

T. Eeva

TALVITYHYT 2017 VAASASSA!

  • olethan muistanut merkitä kalenteriisi päivät 8-9.2.?
  • tule kuuntelemaan työhösi liittyviä asialuentoja
  • tule tapaamaan tuttuja ja uusia kollegoita
  • tule  verkostoitumaan illalla huippuravintola Centralin Saaristolaismenusta nauttien (tarjotaan osallistujille)
  • tosi hienoa, jos otat henkilöstöjohtajasi, päällikkösi ja työsuojeluvaltuutetut mukaan

Tartu tilaisuuteen! Nähdään Vaasassa!

 

http://www.vaasankesayliopisto.fi/talvityhyt/info/