Hyödynnetään uudet rekrytoinnit jäsenhankinnassa

Kaikilla toimialoillamme on ollut tämän vuoden puolella selvää piristymistä ja se näkyy lisääntyneinä avoimina työpaikkoina.

Uusien työntekijöidenkin edunvalvonnasta on huolehdittava  - mutta tietenkin heidät on ensin saatava jäseniksi.

Laita meille KTK:hon tieto työnantajasi uusista työntekijävalinnoista. Seuraamme aktiivisesti hakuja ja laitamme niistä sinulle tietoa hakuprosessin seurantaa varten. Joskus jokin paikka saattaa meiltäkin mennä ohi, mutta toivottavasti sinulta ei jää huomaamatta uusi mahdollinen edustettava.

Videolla kerrotaan asiasta lisää.


 

Tekojen viikot ovat täällä taas - osallistu ja voita!

Tule mukaan levittämään kuntatyön hyviä käytäntöjä ja kehittämistyötä Tekojen Torilla! Tekojen Tori on areena, jossa voit oppia muilta, jakaa uusia ideoita ja kehittämistekoja sekä verkostoitua. Torilla on lähes 170 kehittämistekoa eri puolelta Suomea, ja lisää kerätään. Kun kerrot, miten sinun työpaikallasi on uudistettu työtä, osallistut kilpailuun.

Parhaat teot palkitaan

Kunteko-ohjelmassa vietetään toista kertaa tekojen viikkoja 20.-31.3.2017. Tänä aikana Tekojen Torille ilmoitetut uudet kehittämisteot osallistuvat kilpailuun, jossa palkintoina on työyhteisön kehittämispelejä, valtakunnallista näkyvyyttä sekä tuotelahjoja. Palkinnot myönnetään teoille, joissa on selkeästi kuvattu, miten uudistuksilla saadaan aikaan parempia tuloksia ja työelämän laatua. Tärkeää myös on, että kehittämiseen on osallistunut johtoa, esimiehiä ja henkilöstöä.

Hyödy muiden kehittämistyöstä ja saa oman työsi tulokset näkyviin

Tekojen Torilla voit nostaa oman kuntasi tai työyhteisösi kehittämistyön esille ja kasvattaa hyvää mainetta työ- ja asuinpaikkana. Tällä hetkellä Tekojen Torilla eniten tekoja on ilmoitettu Hämeenkyröstä, Hollolasta, Järvenpäästä, Vantaalta ja Helsingistä.  Toimialoista kärkeä pitävät sosiaali- ja terveyspalvelut sekä opetus- ja kasvatusala.

Tekojen Tori voi toimia oman organisaationne hyvien käytäntöjen tietopankkina. Torilla on mahdollista vinkata muiden hyvistä teoista sekä lukea TOP10 kiinnostavia ratkaisuja ja keskustella. Lisäksi kehittämiskumppaneiden ja vertaistuen hakeminen onnistuu Torilla.

Osallistuminen on helppoa - haasta mukaan esimiehesi, kollegasi ja naapurikuntasi

Osallistu parhaiden tekojen kilpailuun täyttämällä KERRO KEHITTÄMISTEKO -lomake osoitteessa www.kunteko.fi/tekojen-tori . Katso samalla, kuinka monta tekoa sinun organisaatiostasi tai kunnastasi jo on. Levitä tietoa tekojen viikosta ja haasta esimiehesi, kollegasi, naapuriyksikkösi tai naapurikuntasi kertomaan hyvästä kuntatyöstä.

Tekojen viikkoja voit seurata Kuntekon Facebook- ja Twitter-kanavissa:

www.facebook.com/kunteko2020

https://twitter.com/kunteko2020

Teot ratkaisevat!

Lisätietoa:

Projektipäällikkö Anniina Tuomi, puh. +358 40 562 6397
Ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu, +358 50 572 4620
Projektiassistentti, Taina Tervonen, puh. +358 50 521 2448
kunteko[a]kt.fi

www.kunteko.fi/tekojen-tori

Tekojen Toria hallinnoi KT Kuntatyönantajien ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen yhteinen KunTeko 2020 - kunta-alan työelämän kehittämisohjelma, jonka päärahoittaja on Hämeen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahaston (ESR) tuella.