Puheenjohtajan palsta

Yhteisöllisyyttä yksilöllisesti

Monissa yhteyksissä korostuu vaatimus yksilön vapaudesta tehdä omia valintoja. Aivan oikeutetusti ajatus vapaudesta voidaan haastaa ajatuksella, että vapaudesta seuraa aina vastuu. Niin vastuu mistä? -tietysti vastuu valinnan vapauden seurauksista.

Työmarkkinoilla vapaus sisältää ainakin kaksi muutakin erilaista tasoa yksilötason ohella. Näitä ovat ammattiryhmien ja kollektiivisuuden tasot. Kaikki se mikä yksittäisenä valinnan vapautena voi olla kertaluontoisesti houkuttelevaa tai kannattavaa, ei välttämättä tarkoita hyvää ammattiryhmälle tai työmarkkinoiden isolle kuvalle. Pikavoittoja ei jaeta työmarkkinoilla. Tästä syystä vapaus valinnoista on perusteltava ja kerrottava mitä vaikutuksia ja seurauksia erilaisilla valinnoilla voi olla.

LUE LISÄÄ


 

Nyt vuokrataan heinäkuun viimeiset vapaat mökkiviikot ja elokuun mökkiviikot 31 ja 32 nopeille lähtijöille reiluun alennushintaan.

Saat viikkovuokrasta 25 prosentin alennuksen.

Alennus koskee vain heinä-elokuun (viikot 27-32) mökkien ja lomaosakkeiden uusia varauksia ja varauksia voi tehdä 27.6.2017 asti.

A-lomien kesälomien vuoksi alennusviikot vahvistetaan ja laskutetaan heti juhannuksen jälkeen. Laskun maksettuasi mökin tai lomaosakkeen vuokraus vahvistuu. Laskun mukana saat tarkemmat ohjeet mökin sijainnista ja avaimen noutamisesta.

Tutustu mökkeihin ja varaa mökkivarauskalenterin kautta.


 

MUISTATHAN!!

Kertoa meille, jos olet jäämässä eläkkeelle, vuorotteluvapaalle, opintovapaalle tai perhevapaalle. Tiedot tulee laittaa osoitteeseen  jasenpalvelu@ktk-ry.fi
 
JOS OLET JÄÄMÄSSÄ ELÄKKEELLE, muista laittaa viestiin seuraavat tiedot:
- milloin jäät eläkkeelle
- eroat työttömyyskassasta
- haluat jatkaa eläkeläisjäsenenä / et halua jatkaa eläkeläisjäsenenä
- sähköpostiosoitteesi, jos jatkat eläkeläisjäsenenä
 
Ylläpitämällä tietosi ajantasalla varmistat tiedonsaannin! Muistuta myös työkavereitasi asiasta, kysy onko työpaikkasi muut jäsenemme saaneet tiedotteita. Jos eivät, niin pyydä heitä päivittämään meille tietonsa.
 

 

 

Hoidathan kesäpelin velvoitteet kuntoon

Moni ajoneuvo pölyttyy talviaikaan käyttämättömänä varastossa, kunnes teiden sulettua ne kaivetaan esiin, niistä pyyhitään pölyt ja kohta jo hypätään ohjaksiin ja tielle.

LUE LISÄÄ

 

Member+ - Uusi jäsenetupalvelu jäsenillemme on nyt avattu!

Akavalaisten oma jäsenetupalvelu member+ on nyt avattu osoitteeseen www.memberplus.fi! Palveluun on kerätty akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Sivuston sisältö muuttuu kausittain ja etuja on otettu mukaan harkiten. Olemme halunneet ottaa palveluun mukaan vain sellaisia etuja, joiden uskomme tuottavan jäsenistöllemme lisäarvoa.

Tällä hetkellä lomakauden lähestyessä palvelussa on vahvasti esillä matkailuun liittyvät edut. Löydät sivustolta mm. A-lomien lomahuoneistot sekä useita muita matkailuetuja.

Huomaathan, että vain rekisteröitymällä näet kaikki sinulle kohdennetut edut, ja pääset myöskin hyödyntämään niitä.

Löydät palvelusta myös vain KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:n jäsenille kohdennetut edut ja palvelut. Osio tulee näkyviin rekisteröidyttyäsi/kirjauduttasi sivustolle. Haluamme näin tarjota jäsenistölle mahdollisuuden tutustua yhdellä silmäyksellä kaikkiin palveluihin ja etuihin, joita Sinä voit jäsenyytesi kautta hyödyntää.
Omat etumme löydät luonnollisesti myös omilta www-sivultamme.

Seuraa member+ palvelua Facebookissa, jotta kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme sekä erikoistarjouksista. Löydät Member+:n osoitteesta www.facebook.com/memberplus.fi

Member+ tiimi ottaa myös ilomielin vinkkejä aiheista mistä haluaisit meidän neuvottelevan jäsenetuja. Vinkkejä voi toimittaa osoitteeseen info@memberplus.fi

Tervetuloa käyttäjäksi -  www.memberplus.fi!