KTK:N JÄSENILLE UUSI JÄSENETU KÄYTTÖÖN!

Akavan ja Danske Bankin yhteistyön kautta KTK:n jäsenet saavat uuden jäsenedun pankkipalveluihin.

Danske Bank laajentaa järjestöpalveluitaan nyt myös asuntolainoihin aikaisempien vastavalmistuneiden palvelujen lisäksi.

Aloitustarjouksena liiton jäsenille on takuuvarma säästö asuntolainasta, otat sitten uutta lainaa tai kilpailutat vanhan lainasi. Kampanja aikana Danske lupaa sinulle alhaisemman korkomarginaalin kuin nykyisessä tai sinulle tarjotussa lainassasi nyt on.

Danske Bank lupaa hyväksytyn asuntolainapäätöksen saaneelle akavalaisen liiton jäsenelle erityismarginaalin, joka on hänen ilman jäsenyyttä saamaansa marginaalia alempi. Hakijan tulee luonnollisesti täyttää myös muut positiivisen luottopäätöksen kriteerit.

Jäsenedun voi hyödyntää, vaikka vain toinen lainanottajista olisi KTK:n jäsen. Lainan voi hyödyntää niin rakentaja kuin asunnon ostajakin ja ASP-säästäjä on myös tervetullut Dansken asiakkaaksi.

Kampanja-aikana annettujen tarjousten voimassaolo ei poikkea normaalista voimassaoloajasta eli se on 2 kk. Tarjous, tarjouksen hyväksyminen ja lainan nosto voidaan tehdä kampanja-ajan päättymisen jälkeenkin, kunhan ensimmäinen yhteydenotto on tehty kampanja-aikana ja asiassa on edetty 2 kuukauden sisällä kampanjan päättymisestä eli 30.4.2018 mennessä

Tutki lisää kirjautumalla KTK:n jäsensivuille jäsenedut -> pankkipalvelut

AKAVAN JA DANSKE BANKIN YHTEINEN TIEDOTE 18.1.2018 klo 6.00

LUE TÄSTÄ