Puheenjohtaja Sari Estilä

PUHEENJOHTAJAN PALSTA

Maan hallitus antoi kehysriihessä työmarkkinajärjestöille erilaisia pähkinöitä purtavaksi. Työnantajapuoli sai niitä makeita, mutta valitettavasti työntekijäpuolelle jäi sitten ne kitkerät, joita ei pysty oikein kunnolla edes pureksimaan.

LUE LISÄÄ

.

 

 


 

Toimialajohtaja Jari Järvi

TOIMIALAJOHTAJALLA ON ASIAA

KUNTA-ALAN SOPIMUSRATKAISU

Sopimuskausi ja palkankorotukset

Kunta-alan virka- ja työehtosopimusten kestoksi sovittiin 1.2.2018-31.3.2020. Nyt neuvotellut sopimukset ovat siten voimassa vielä kolme kuukautta sote- ja maakuntauudistuksen suunnitellun voimaantulon jälkeen.

Kokonaiskorotus sopimuskaudella vastaa muiden alojen ratkaisuja. Kunta-alan palkkakehitys noudattaa siten yksityistä sektoria sopimuskorotusten osalta. Palkkaratkaisu painottuu yleiskorotuksiin, kuten KTN ja JUKO oli vaatinutkin. Paikallinen järjestelyerä työllistää luottamusmiehiä, mutta vain kerran koko sopimuskauden aikana

LUE LISÄÄ


 

KALENTERI VUODELLE 2019

Lomake vuoden 2019 kalenteritilaukseen on nettisivuillamme nyt auki.

Kirjaudu jäsensivuille www.ktk-ry.fi/kirjaudu ja täytä tilauslomake, jos haluat taskukalenterin TASKUKALENTERIN VUODELLE 2019

Kalenteri on tilattava 30.6.2018 mennessä!


 

AUTA MEITÄ PITÄMÄÄN HUOLTA JÄSENASIOISTASI!

Muista aina ilmoittaa jäsentietojesi muutoksista jäsenpalveluun

Jos työpaikka vaihtuu, vuorotteluvapaa alkaa, työt päättyvät tai eläke alkaa, tulee muutoksista aina ilmoittaa jäsenpalveluun. Nettisivuiltamme löydät tarvittavat lomakkeet eri tilanteisiin.

Työnantajaperinnässä olevien on myös aika ajoin hyvä tarkistaa palkkaerittelystä, että jäsenmaksuperintä kulkee kuten pitää. Joskus esim. organisaatiomuutoksen yhteydessä palkanlaskennassa saattaa tapahtua virhe ja jäsenmaksuperintä on päässyt katkeamaan. Jos näin pääsee käymään, ole heti yhteydessä jäsenpalveluun!


 

JÄSENETUNA EDULLISEMPI MUSEOKORTTI

Joko olet hankkinut museokortin? Nyt saat yhden ylimääräisen kuukauden jäsenetuna!

Museokortti on pääsylippusi yli 250 museoon Ahvenanmaalta Inariin. Pelkästään pääkaupunkiseudulta löydät yli 40 Museokortti-kohdetta. Etu on voimassa huhtikuun ajan, joten kannattaa toimia nopeasti!

https://www.memberplus.fi/etu/museokortti/

Käy kirjautumassa Member+ sivulle ja tutustu muihinkin jäsenetuihin!


 

KTK:N REKRYKANAVA KÄYTÖSSÄSI

Muista, että KTK:n nettisivuilla pyörii edelleen REKRYKANAVA, jossa ilmoitamme työnantajien luvalla ja heidän meille toimittamia avoimia työpaikkoja.

Voit myös markkinoida tätä ilmaista ilmoituskanavaa myös omalle työnantajallesi.