Yksikön päällikkö, liikenne- ja katusuunnittelu, Helsingin kaupunki. Hae 16.9.2019 mennessä.

27.8.2019

Tule kanssamme rakentamaan maailman toimivinta kaupunkia!

Etsimme Liikenne- ja katusuunnittelupalvelun suunnitteluyksikköön YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ. Tule luomaan urapolkuasi kaupunkiympäristön toimialalla.

 

Olet innostava esimies, joka vastaa yksikkönsä motivoimisesta, tavoitteista ja tehokkaasta toiminnasta. 

Johdat yksikköä, joka vastaa Helsingin alueiden liikennesuunnittelusta ja näiden vaikutusarvioinneista sekä katu- ja toteutussuunnitelmien teettämisestä ja liikenteenohjaussuunnitelmista. Tehtävänäsi on kehittää Helsingin liikenne- ja katuympäristöä Helsingin kaupunkistrategian mukaisesti. Toimit yhteistyöverkostossa ja toteutat muiden hallintokuntien edustajien kanssa meille asetettuja tavoitteita. Suunnitteluyksikkö tekee tiivistä yhteistyötä mm asemakaavoituksen kanssa.

Vastuullasi on myös yksikön ohjaus sekä suorituskyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden kehittäminen ja seuranta. Vastaat yksikön tavoitteiden saavuttamisesta. Lisäksi yksikkösi työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää.

Menestyt työssäsi parhaiten, kun sinulla on
- kokemusta ihmisten ja asioiden johtamisesta
- erinomaiset vuorovaikutustaidot
- taitoa motivoida työntekijöitä ja ennakoida tulevaa välttäen riskit
- osaamista liikenne- ja katusuunnittelusta
- ymmärrystä kaavoitusprosessista

 

Kiinnostuitko? Esittele itsesi ja osaamisesi jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus?id=6-138-19

 

Työpaikan osoite

 

00100 Kansakoulukatu 3

Kaupunkiympäristön toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuteen sisältyvät palvelut ovat maankäytön yleissuunnittelu, asemakaavoitus, maaomaisuuden kehittäminen ja tontit, liikenne- ja katusuunnittelu sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelu. Teemme palveluiden kesken hyvin tiivistä yhteistyötä ja sinulta edellytetään taitoa työskennellä monialaisessa tiimissä kaupunkiympäristötoimialalla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

 

Liikenne- ja katusuunnittelupäällikö. Reetta Putkonen, 09-310 37079, etunimi.sukunimi(at)hel.fi

 

Lisätietoa

 

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto