Projektipäällikkö (2 tehtävää), Asuntotuotanto, Helsingin kaupunki. Hae 16.9.2019 mennessä.

3.9.2019

Projektipäällikkö (2 tehtävää)

Vakinainen työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Asuntotuotanto, Asuntotuotanto

Työavain 6-141-19

Haku päättyy 16.09.2019 klo 16:00

Työpaikan osoite Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut. 

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

 

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään näkyvää työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme asuntotuotantoon kahta PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan uudiskohteiden ja peruskorjauskohteiden suunnittelun ohjauksesta, urakoiden kilpailuttamisesta ja rakentamis- ja takuuvaiheen projektinjohtotehtävistä.

Teet yhteistyötä asiakaslähtöisesti positiivisella ja kehittävällä otteella sekä johdat hankkeita taloudelliset, laadulliset, aikataululliset ja työturvallisuuden näkökulmat huomioiden.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa sekä Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkkausta.

Uudistuotanto- ja korjausrakennuttamisyksikkö vastaa kaupungin oman asuntotuotannon uudishankkeiden rakennuttamisesta, kaupunkikonsernin asuntoyhtiöiden peruskorjausten korjausvaihtoehtoselvityksistä ja korjaushankkeiden rakennuttamisesta.

Kelpoisuusehto

DI, arkkitehti, insinööri tai AMK-insinööri.

Lisäksi edellytämme

Muutaman vuoden työkokemusta talonrakentamisen alalta ja tietoteknisiä taitoja.

Työaika

36 h 45 min/vko

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

tiimipäällikkö Suvi Lepistö, 09 310 36 835, suvi.lepisto@hel.fi, 10.-16.9.2019 tiimipäällikkö Johan Hellberg, 09 310 20 219, johan.f.hellberg@hel.fi

Lisätietoa

https://hel.fi/kaupunkiympäristö/kaupunkiympäristö.si

Jätä hakemuksesi kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään 16.9.2019 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 6-141-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.