Tarkastusinsinööri, Rakennusvalvonta, Helsingin kaupunki. Hae 13.12.2019 mennessä.

2.12.2019

Tarkastusinsinööri

Vakinainen virkasuhde

Työavain KYMP-03-8-19

Haku päättyy 13.12.2019 klo 16:00

Työpaikan osoite Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä Helsingin rakennusvalvontaan!

Haemme yksikköömme TARKASTUSINSINÖÖRIÄ

Haluatko mukaan maamme suurimpiin rakennushankkeisiin? Meillä pääset työskentelemään Helsingin monipuolisen rakennuskannan kanssa aina pientaloista arvorakennuksiin saakka.

Etsimme LVI-alan osaajaa käsittelemään ja päättämään yksiköllemme kuuluvia lupia ja lausuntoja. Tehtävääsi kuuluu lisäksi myönnettyjen rakennuslupien rakennustyönaikainen valvonta, aloituskokousten ja katselmusten johtaminen sekä loppukatselmusten pitäminen. Päätät myös erityissuunnittelijoiden kelpoisuudesta, arvioit erityissuunnitelmia ja teet päätökset erityisalojen työnjohtajahakemuksista. Asiakkaiden kanssa käytävät ennakkoneuvottelut, neuvonta ja ohjaus ovat myös tärkeä osa tarkastusinsinöörin työtä.

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, sillä työskentelemme useiden eri asiakasryhmien kanssa. Odotamme myös, että sinulla on käytännön kokemusta rakennustyönaikaisesta LVI-alan projektityöskentelystä.

Tarjoamme monipuolisen perehdytyksen työhösi ja laaja-alaisen näkökulman rakentamiseen, erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Meiltä saat myös ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Jätä hakemuksesi kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään 13.12.2019 klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain KYMP-03-8-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!


Tehtävän kelpoisuusehto
LVI-insinöörin (amk) tutkinto tai vastaava tutkinto teknillisessä oppilaitoksessa ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Palkka 
3434,00 e/kk

Lisätietoja tehtävästä antaa
yksikön päällikkö Petri Perkiömäki puh. 310 26418 petri.perkiomaki(at)hel.fi

Lisätietoa

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Toimimme mielenkiintoisessa, merkityksellisessä ja moniammatillisessa toimintaympäristössä 1 600 osaajan voimin. Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuteen kuuluvassa rakennusvalvontapalvelussa käsittelemme lupahakemukset, tallennamme rakennussuunnitelmat sekä valvomme rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä.

Lue lisää: www.hel.fi/kaupunkiymparisto