Kehittämisinsinööri, HSY. Hae 20.1.2020 mennessä.

9.1.2020

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

Haemme vesihuollon verkko-osaston operatiivisiin yksiköihimme vesihuoltoverkostoja hallitsevaa

KEHITTÄMISINSINÖÖRIÄ

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen teknisestä elinkaaren hallinnasta eli kunnossapidosta ja korjauksesta sekä verkostojen saneerauksesta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Toimit ammattialasi teknisenä kehittäjänä. Tehtäviisi kuuluvat esisuunnittelu, projektointi, hankintojen valmistelu, projektien tai hankkeiden valvonta ja toteuttaminen sekä tehtäväkokonaisuuksien ja prosessien kehittäminen yhteistyössä esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa. Tehtävään sisältyy dokumentointia, aineistojen ylläpitoa ja raporttien tuottamista.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on kokemusta vesihuoltoverkostojen parissa työskentelystä. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Työssä edellytetään itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Näet jatkuvan kehityksen mahdollisuutena. Esimiehenäsi toimii yksikön päällikkö.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittyä vesihuollon ammattilaisena. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä johtavassa ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa.  Tukenasi on koko yksikön vahva asiantuntemus sekä pitkällistä alan kokemusta omaavaa henkilöstöä.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Tommi Rantala, tommi.rantala@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 20.1.2020.


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d2077343