Kuntatekniikkainsinööri, Kauniaisten kaupunki. Hae 14.2.2020 mennessä.

17.1.2020

 

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva 9700 asukkaan viihtyisä kaksikielinen huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Kaupungin kuntatekniikan tulosalue vastaa mm. liikenneväylien, yleisten ja viheralueiden sekä vesihuollon rakennuttamisesta ja kunnossapidosta.

Haemme kuntatekniikan tulosalueelle Kauniaisiin vakituiseen tehtävään

KUNTATEKNIIKKAINSINÖÖRIÄ.

Kuntatekniikkainsinööri osallistuu kuntateknisten hankkeiden rakennuttamiseen ja valvontaan mm. varmistaen, että kohde rakennetaan urakkasopimuksen ja sovitun aikataulun mukaisesti. Tehtäväkenttään sisältyy tulosalueen asiantuntijatehtäviä hakijan osaamisen mukaisesti ja tehtävässä kehittymisen myötä.

Vakituisen toimen pätevyysvaatimuksena on kuntateknisen alan ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto sekä riittävä kokemus kadun- ja vesihuollon rakennuttamisesta. Tehtävässä menestymiselle on eduksi kokemus kunnallisesta toimintaympäristöstä ja infrarakentamisen tehtäväkentästä sekä hankintalainsäädännön asiantuntemus. Hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky ovat välttämättömät. Arvostamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyviä neuvottelutaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Kielitaidon osalta vähimmäisvaatimuksena on suomenkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen taidot katsotaan hakijan eduksi. Palkkaus on teknisten sopimuksen palkkaryhmän III mukainen. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja antavat kuntatekniikkapäällikkö Jarkko Riipinen, puh. 050 3828 756 tai yhdyskuntatoimen johtaja Marianna Harju, puh. 050 304 1234 etunimi.sukunimi@kauniainen.fi.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella. Hakemukset voi toimittaa myös postitse os. Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo, PL 52, 02701 Kauniainen.

Hakuaika päättyy 14.2.2020

 

Sähköinen haku: https://response.questback.com/kauniaistenkaupunki/kggxvbvgs6