Kaavasuunnittelija, Liperin kunta

24.11.2021

Ilmoitus jätetty: 14.10.2021 Haku päättyy: 28.11.2021 Työsuhteen kesto: Vakinainen Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Liperin kunnan elinympäristöpalvelut hakee kaavasuunnittelijaa vakinaiseen tehtävään

Joensuun kasvukeskuksen kyljessä ja Saimaan latvavesistöjen syleilyssä sijaitseva Liperi on elävä ja aktiivinen kolmen taajaman kunta, jossa tapahtuu paljon maankäytön, kaavoituksen ja rakentamisen alalla. Liperissä on kulttuuria, luontoa, palveluita, yrittäjyyttä - kaikki kätevästi hyvien liikenneyhteyksien varrella, josta ajaa Joensuun torille hetkessä. Tämä tekee Liperistä erinomaisen paikan asua, työskennellä, yrittää ja viettää vapaa-aikaa.

Työssäsi pääset vaikuttamaan ja seuraamaan aitiopaikalta kunnan kasvua ja kehitystä. Kaavasuunnittelijan keskeisiin tehtäviin kuuluvat yleis- ja asemakaavoitustyöt sekä poikkeuslupahakemusten ja suunnittelutarveratkaisujen valmistelu. Lisäksi työhön sisältyy maaomaisuuden hallintaan, tonttien luovutukseen ja markkinointiin sekä kartta- ja paikkatietoon liittyvät tehtävät. Maankäyttö- ja rakennuslain tuntemus luetaan eduksi.

Kaavasuunnittelijan tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Haastattelut pidetään 3.12.2021 klo 12-17 välillä ja hakijan tulee esittää alkuperäiset opinto-/työtodistukset haastattelutilaisuudessa. Haastattelut voidaan tarvittaessa toteuttaa etäyhteyksien kautta.

Tehtävä täytetään 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaisesti. Valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Työ alkaa:                                       3.1.2022

Palkkaus:                                        TS:n mukaisesti

Työavain:                                        389848

Yhteystiedot:
Kaavoituspäällikkö Saija Kärkkäinen, p. 0400 125 152 ja
Tekninen johtaja Jouni Pekonen, p. 050 467 3533