Rakennuttajainsinööri, Kotkan kaupunki

21.2.2022

Haku päättyy: 4.3.2022 23:59
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 14.2.2022 12:43
Työn luonne: Kokoaikatyö

Rakennuttajainsinööri

Haemme rakennuttajainsinööriä vakituiseen tehtävään teknisten palveluiden vastuualueelle infran rakennuttamiseen 1.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennuttajainsinöörin tehtävänä on infrapuolen hankkeiden rakennuttaminen. Työ sisältää mm. kohteiden urakka-asiakirjojen valmistelun ja kilpailutusprosessin läpiviennin yhteistyössä hankintapuolen kanssa, työmaavalvonnan, kustannusseurannan ja työturvallisuuskoordinaattorina toimimisen.

Rakennuttajainsinööri osallistuu myös tarvittavissa määrin rakennettavaksi tulevien kohteiden rakennussuunnitteluprosessiin ja toimii rakentamisen valmistelussa sekä mahdollisiin työnaikaisiin suunnitelmamuutoksiin liittyen tiiviissä yhteistyössä Infran suunnittelun kanssa.

Kelpoisuusehtona on ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu soveltuva tutkinto, esim. yhdyskuntatekniikka.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä, yleisesti käytössä olevien toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa, B-ajokorttia sekä oman auton käyttöä.

Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, työmaa- tai suunnittelijakokemus, rakennuttajapätevyys RAP, työturvallisuuskoordinaattorikoulutus, asfalttialan osaaminen ja rakennusalan yleisten sopimusehtojen tuntemus. Odotamme sinulta itsenäistä ja aloitteellista työskentelyä.

Palkka KVTES:n mukainen (TS); tehtäväkohtainen palkka 3750,96 €/kk, työturvallisuuskoordinaattorin tva-lisä 94,11 €/kk sekä ammattialalisä (max. 8 %), joka määräytyy hyväksi luettavan työkokemuksen perusteella.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. 

Kotkan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön ja esimiesten perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Meillä tehdään palkitun kaupunkistrategian hengessä rohkeita tekoja, huolehditaan toisistamme ja kaupungistamme reilusti ja rakkaudelle. Kotka on väylä uusiin mahdollisuuksiin. Kotkan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa työpäällikkö Esa Turpeinen, puh. 044 702 4984 tai esa.turpeinen @ kotka.fi

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme internetissä osoitteessa www.kotka.fi kohdasta Avoimet työpaikat.

Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.