Jäsenetupalvelu member+

Member+ on uudenlainen jäsenetupalvelu ainoastaan akavalaisille jäsenille. Palveluun on kerätty akavalaisille jäsenille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Sivuston sisältö muuttuu kausittain ja yhteistyökumppaneita on otettu mukaan harkiten. Palveluun on otettu mukaan vain sellaisia etuja, joiden uskomme tuottavan jäsenistölle lisäarvoa.

Löydät palvelusta myös vain KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:n jäsenille kohdennetut edut ja palvelut. Osio tulee näkyviin rekisteröidyttyäsi/kirjauduttasi sivustolle. Haluamme näin tarjota jäsenistölle mahdollisuuden tutustua yhdellä silmäyksellä kaikkiin palveluihin ja etuihin, joita Sinä voit jäsenyytesi kautta hyödyntää.

Seuraa member+ palvelua myös Facebookissa, jotta kuulet ensimmäisenä uutuuksista sekä erikoistarjouksista. Löydät Member+:n osoitteesta www.facebook.com/memberplus.fi