Lehtiedut

KTK:n jäsenenä voit tilata lehtiä jäsenetuhintaan. Kirjaudu jäsensivuille ja hyödynnä edut!

Ympäristö ja Terveys-lehti

Ympäristö ja Terveys-lehti tarjoaa ajankohtaisia ja luotettavia alan asiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleita kaikille ympäristöalalla niin yrityksissä kuin julkisella sektorilla toimiville, alan opiskelijoille sekä muille ympäristöasioista kiinnostuneille.

Ympäristö ja Terveys-lehdessä julkaistaan ympäristönsuojeluun, ympäristöterveydenhuoltoon ja ympäristötekniikkaan sekä alan lainsäädännön kehitykseen liittyviä artikkeleita. Lehden 8 teemanumeroa vuodessa ovat kattava lukupaketti, josta saatua tietoa sovelletaan myös käytännön työssä. Lisäksi lehdessä tiedotetaan ajankohtaisista ympäristöalaan liittyvistä asioista. Lehti järjestää myös ympäristöaiheisia
tapahtumia, koulutuksia sekä julkaisee alan kirjallisuutta.


Lehden lukijoita ja tilaajia ovat mm.
• ympäristöyrityksissä toimivat
• ympäristöalan konsultit ja -palvelujen tuottajat
• ympäristöalan keskus- ja aluehallintoviranomaiset
• kuntien ympäristö- ja terveydensuojeluviranomaiset
• kuntien teknisen toimen toimijat
• ympäristöalan asiantuntijat ja tutkijat
• ympäristöalan yhdistykset
• alan koulutuksesta ja opetuksesta vastaavat
• alan opiskelijat

Kuntatekniikka -lehti

Kuntatekniikka on kuntatekniikan alalla toimiville suunnittelijoille, toteuttajille, käyttäjille ja päättäjille suunnattu ammattilehti.

KTK:n jäsenetu: Kuntatekniikan vuosikerrasta 40% alennusta, jolloin vuosikerran hinnaksi tulee 53,40 eur/vuosikerta (sis. ALV 10%)! Jäsenetuhintaisen tilauksen voit tehdä kirjautumalla jäsensivuille.

Tekniikka & Talous ja Talouselämä -lehdet

KTK ry:n jäsenillä on mahdollisuus tilata Tekniikka&Talouden ja Talouselämän digipalveluita jäsenetuhinnoilla.

Tekniikka & Talous tarjoaa näköaloja ja hyötytietoa teknologiasta ja sen vaikutuksista liiketoimintaan. Sisällöissä esitellään innovaatioita eri toimialoilta ja niiden vaikutusta yritysten liiketoimintaan. Tekniikka & Talous tarkastelee myös tekniikan alan työelämän muutoksia ja työn tulevaisuutta. Digitilaajana saat kaiken verkossa julkaistavan materiaalin, näköislehdet sekä vain tilaajille tarkoitetut tähtijutut

Talouselämä kertoo ihmisistä, yrityksistä, ilmiöistä Suomen taloudessa ja työelämässä – rahasta ja vallastakin. Se katsoo pintaa syvemmälle ja paljastaa, mistä on kyse. Analyysit avaavat numerot. Vuosittain selvitetään mm. Suomen suurimmat yritykset, päättäjänaiset, startupit ja kasvuyritykset. Digitilaajana voit lukea näköislehtiä, uusimpia uutisia, Yrityskaupat -tietokantaa sekä vain tilaajille tarkoitettuja tähtijuttuja.

Sopimustuotteiden hinta on -50% alennus normaalista 12 kuukauden määräaikaisesta normaalista tilaushinnasta. Lisätietoja ja tilausohjeet löydät jäsenetusivuilta kirjautumalla jäsensivuilla.