Jäsenmaksut

KTK:n jäsenmaksut vuonna 2018

KTK:n jäsenmaksut ovat palveluihin ja etuihin verrattuna hyvin kilpailukykyiset.
Muistathan myös, että jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia!

Jäsenetusi KTK:ssa ovat yli kolme kertaa suuremmat kuin jäsenmaksusi. Katso mitä kaikkea rahanarvoista jäsenmaksusi kattaa.

Yhdistyskohtaiset jäsenmaksuprosentit ja -katot löytyvät täältä. (pdf)

Vuoden 2018 eläkeläislaskut on lähetetty 1.12.2017.
Vuoden 2018 itsemaksavien laskut on lähetetty tammikuussa 2018.

Alennetut jäsenmaksut

KTK tulee palkattomana jaksona Sinua vastaan. KTK perii muilta kuin työssä olevilta ja palkkatuloa saavilta jäseniltä alennettua jäsenmaksua neljä kertaa vuodessa takautuvasti.
Alennetun jäsenmaksun suuruus vuonna 2018 on 10,50 euroa kuukaudessa. Siitä KTK:n osuus on 4,50 euroa ja työttömyyskassan 6,00 euroa.

Kaikista palkattomista ajoista, kuten työttömyyden, vuorotteluvapaan, äitiysloman, vanhempainvapaan, hoitovapaan, päätoimisen opiskelun, palkattoman sairasloman tai muun virka- tai työloman alkamisesta ja päättymisestä on jäsenen aina itse ilmoitettava KTK:n jäsenrekisteriin, jotta jäsenyys säilyy myös näiden vapaiden aikana. Voit tehdä ilmoituksen esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu(ät)ktk-ry.fi tai täyttämällä yleisen muutosilmoituslomakkeen ja toimittamalla sen KTK:n jäsenpalveluun.

Eläkeläisten jäsenmaksu

Eläkeläisten jäsenmaksu vuonna 2018 on 39 euroa/vuosi, yli 70-vuotiailla eläkeläisillä 23 euroa/vuosi. Lisätietoja löytyy kohdasta "eläkkeelle siirtyvä jäsen".

HUOM! Nämä jäsenmaksut koskevat KTK:n jäseniä. MTTL ry määrittelee omat jäsenmaksunsa vuosittain.

***KTK toimittaa verottajalle tiedon jäsenmaksuista 15. helmikuuta mennessä***

Jos työnantaja on selvittänyt KTK:lle vuonna 2017 perityt jäsenmaksut viimeistään 30.tammikuuta 2018, ehtivät jäsenmaksutiedot veroehdotukseen. Jos työnantajan selvitys on määräajasta viivästynyt tai maksutietoihin on tullut muutoksia, eivät jäsenmaksutiedot ole ehtineet veroehdotukseen. Liitto toimittaa verottajalle lisäaineiston heinäkuussa, joten lopullisessa verotodistuksessa tiedot näkyvät. Tietojen puuttuminen koskee vain työnantajaperinnässä olevia, koska itse maksetun jäsenmaksun verovuosi määräytyy maksupäivän perusteella.