Jäsenmaksut

 

KTK:n jäsenmaksut vuonna 2023

KTK:n jäsenmaksut ovat palveluihin ja etuihin verrattuna hyvin kilpailukykyiset.
Muistathan myös, että jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia!

Jäsenetusi KTK:ssa ovat yli kolme kertaa suuremmat kuin jäsenmaksusi. Katso, mitä kaikkea rahanarvoista jäsenmaksusi kattaa.

Yhdistyskohtaiset jäsenmaksuprosentit ja -katot löytyvät täältä. (pdf)

 

 

 

Alennetut jäsenmaksut

KTK tulee palkattomana jaksona Sinua vastaan. KTK perii muilta kuin työssä olevilta ja palkkatuloa saavilta jäseniltä alennettua jäsenmaksua neljä kertaa vuodessa takautuvasti.
Alennetun jäsenmaksun suuruus vuonna 2023 on 10,50 euroa kuukaudessa. Siitä KTK:n osuus on 3,50 euroa ja työttömyyskassan 7,00 euroa.

Kaikista palkattomista ajoista, kuten työttömyyden, vuorotteluvapaan, äitiysloman, vanhempainvapaan, hoitovapaan, päätoimisen opiskelun, palkattoman sairasloman tai muun virka- tai työloman alkamisesta ja päättymisestä on jäsenen aina itse ilmoitettava KTK:n jäsenrekisteriin, jotta jäsenyys säilyy myös näiden vapaiden aikana. Voit tehdä ilmoituksen esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu(ät)ktk-ry.fi tai täyttämällä yleisen muutosilmoituslomakkeen ja toimittamalla sen KTK:n jäsenpalveluun.

 

Eläkeläisten jäsenmaksu

Eläkeläisten jäsenmaksu vuonna 2023 on 39 euroa/vuosi, yli 70-vuotiailla eläkeläisillä 23 euroa/vuosi. Lisätietoja löytyy kohdasta "eläkkeelle siirtyvä jäsen".

HUOM! Nämä jäsenmaksut koskevat KTK:n jäseniä. MTTL ry määrittelee omat jäsenmaksunsa vuosittain.

***KTK toimittaa verottajalle tiedon jäsenmaksuista 15 tammikuuta mennessä***

Jos työnantaja on selvittänyt KTK:lle vuonna 2022 perityt jäsenmaksut viimeistään 15. tammikuuta 2023, ehtivät jäsenmaksutiedot veroehdotukseen. Jos työnantajan selvitys on määräajasta viivästynyt tai maksutietoihin on tullut muutoksia, eivät jäsenmaksutiedot ole ehtineet veroehdotukseen.Määräaika koskee vain työnantajaperinnässä olevia, koska itse maksetun jäsenmaksun verovuosi määräytyy aina maksupäivän perusteella.