Paras osaaja parhaaseen työpaikkaan!

KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:n palvelu työnantajille

Tämä kanava toimii työnantajien maksuttomana rekrytointifoorumina palkattaessa teknisiä toimihenkilöitä ja muita asiantuntijoita niin kuntiin kuin yrityksiinkin. Julkaisemme myös ilmoituksia teknisen alan kesätyö- ja harjoittelupaikoista sekä opinnäytetöistä. 

Päivitämme ilmoituksenne nettisivuillemme viimeistään parin arkipäivän sisällä ilmoituksen saapumisesta. Ilmoitukset poistetaan hakuajan päätyttyä.

Otamme mielellämme vastaan palveluumme liittyviä kehitysehdotuksia.

Työpaikkailmoitukset osoitteeseen info(ät)ktk-ry.fi (Word-muodossa)                       Rekrykanavamme osoite on www.ktk-ry.fi/jasenyys/jasenedut/rekrykanava/

Tiedustelut Emmi Pajunen, emmi.pajunen(at)ktk-ry.fi                   

KTK:n tarjoamia muita palveluita työnantajille

Palkkatilastointi

KTK tekee jatkuvasti palkkatilastointia, josta voi olla hyötyä sinunkin organisaatiossasi.

KTK:n tilastoinnista vastaa kenttä- ja koulutuspäällikkö Sampo Kilpeläinen. Sampoon voi ottaa yhteyttä palkkauksiin liittyvissä kysymyksissä. Sampo Kilpeläinen, sampo.kilpelainen@ktk-ry.fi .

Työsuhdeasiat

Olemme myös työnantajan käytettävissä erilaisissa työsuhdeasioissa. Niihin meiltä vastaavat:

 

TYÖNANTAJA

Oletko koskaan kuullut KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:stä?

KTK on ammattijärjestö, joka huolehtii kattavasti jäsenistönsä edunvalvonnasta. KTK on isoin Tekniikka ja Terveys KTN ry:n liitoista ja KTN:n myötä vastaamme JUKOssa teknisen sektorin edunvalvonnasta kunnissa ja kuntayhtymissä.

Jäsenistömme muodostuu erilaisista teknisen sektorin esimies- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevistä ihmisistä. Tällä hetkellä eniten jäseniämme työskentelee kunnissa, mutta tulevaisuuden organisaatiomuutokset (sote- ja maakuntauudistukset) tulevat vaikuttamaan meidänkin jäseniimme, mutta myös teihin, heidän työnantajiinsa, voimakkaasti. Tulevaisuudessa jäseniemme työpaikkoja tulee nykyistä enemmän olemaan myös yhtiöissä.

Tällä hetkellä yhtiöissä työskenteleviä jäseniämme on kuntaomisteisissa palveluyhtiöissä ja kaikissa energiayhtiöissä, jotka ovat aikaisemmin olleet kuntaomisteisia. Avain-työnantajien piirissä olevissa  yhtiöissä olemme KTK:na suora neuvottelukumppani ja energia-alan yhtiöissä KTN:n kautta. 

Nykyisiä virka- ja työehtosopimuksiamme ovat kuntapuolella teknisten sopimus TS ja KVTES. Yksityisen sektorin sopimuksissa olemme mukana Energiateollisuuden ET-sopimuksissa ja Avain-työnantajien AVAINTA-sopimuksessa.

 

Ollaan yhteydessä

www.ktk-ry.fi