Projekti-insinööri, Kauniaisten kaupunki (hakuaikaa jatkettu). Hae 14.11.2021 mennessä.

15.10.2021

Projekti-insinöörin hakuaikaa on jatkettu 14.11. asti. Aikaisemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva noin 10 000 asukkaan viihtyisä kaksikielinen huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Kaupunki omistaa 36 julkista rakennusta ja 56 asuntoa, joiden yhteispinta-ala on n. 71 500 m2.

Tilakeskuksen tulosalue huolehtii kaupungin omistuksessa olevasta kiinteistökannasta ja talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävistä. Haluatko sinä olla mukana rakentamassa Kauniaista kanssamme?

Haemme nyt mukavaan joukkoomme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Projekti-insinööri valmistelee ja toteuttaa talonrakennusinvestointeja. Tehtäviin kuuluu mm. suunnittelun ohjaaminen, suunnitelmien tarkastaminen, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kilpailutukset, rakennuttamis- ja valvontatehtävät, kustannusarviointi, lukuisat asiantuntijatehtävät sekä tulosalueen toiminnan kehittämiseen osallistuminen. Pätevyysvaatimuksena on talonrakennusalan ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto. Lisäksi edellytämme riittävää kokemusta rakennuttamistehtävistä.

Tehtävässä menestymiselle on eduksi kokemus rakennesuunnittelusta, julkisten rakennusten tehtäväkentästä ja hankintalainsäädännön asiantuntemus. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky sekä tietotekniset taidot (normaalit toimisto-ohjelmat) ovat välttämättömät. Kielitaidon osalta vähimmäisvaatimus on suomenkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä tehtävän kannalta riittävä ruotsinkielen taito. Molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan hakijan eduksi. Palkkaus on teknisten sopimuksen palkkaryhmän III mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antavat: rakennuttajapäällikkö Tomi Salminen, 050 4115905 (etunimi.sukunimi@kauniainen.fi) tai kotisivuiltamme www.kauniainen.fi.

 

Haku päättyy 14.11.2021. Haku tapahtuu sähköisellä hakemuslomakkeella 14.10.2021 mennessä os. https://response.questback.com/kauniaistenkaupunki/mhivgrbroo

Hakuaikaa on jatkettu 14.11. asti. Aikaisemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.