Tontti-insinööri, Tuusula

21.3.2022

Haku päättyy: 19.4.2022 14:59
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 21.3.2022 14:00
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tuusula - tekemisen taidetta! 

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Haemme maankäytön palveluyksikköön tontti-insinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tontti-insinöörin tärkeimmät tehtävät ovat tonttien varaus- ja luovutuskirjavalmistelu sekä niihin liittyvät neuvottelut sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Luovutusprosessien kehittäminen ja sopimusseuranta ovat myös iso osa tehtäväkenttää. Tehtävän tarkempi kuvaus räätälöidään valittavan henkilön osaamisalueiden mukaan.  

Tehtävä alkaa aikaisintaan 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan.  Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tontti-insinöörin tehtäväkohtainen palkka on 3554,54 euroa/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa mahdolliseen työkokemukseen perustuvaa ammattialalisää. Koeaika on 6 kk. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusehtona on maanmittausalan tai muun soveltuvan alan amk-insinöörin tutkinto tai sitä vastaava aiempi tutkinto tai muu soveltuva korkeampi koulutus.

Edellytämme sinulta paineensietokykyä, itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa sekä kiinnostusta työskennellä tiimissä. Eduksi luetaan kokemus kuntien kiinteistötekniikan ja sopimusjuridiikan osaamisesta tai vahva työkokemus kiinteistökaupoista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, hyvät neuvottelutaidot sekä aikaansaava ote.

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen ti 19.4.2022 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätiedot: maankäyttöpäällikkö Päivi Hämäläinen 040 314 4557 tai maankäyttöasiantuntija Tuija Palkki 040 314 3549 etunimi.sukunimi@tuusula.fi.