projekti-insinööri, Jämsä

1.4.2022

Haku päättyy: 21.4.2022 20:00
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 1.4.2022 11:02
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työ alkaa: 1.6.2022
 

Projekti-insinööri
Jämsän kaupunki
Kunnallistekniset palvelut
Jämsä
Työavain: 429913

Tehtävän kuvaus

Jämsän kaupungin kunnallistekniset palvelut hakee projekti-insinööriä. Projekti-insinöörin tehtäviin kuuluvat pääasiassa jätehuollon järjestämiseen, kunnallistekniseen suunnitteluun ja kunnallistekniseen omaisuudenhallintaan liittyvät tehtävät.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksina on yhdyskuntatekniikan insinöörin koulutus. Lisäksi hakijalta edellytetään kokemusta jätehuollon tehtävistä tai kunnallisteknisestä suunnittelusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palvelussuhteen alussa tehtävään valitun edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työterveyshuollon suorittamaan työhöntulotarkastukseen.

Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.

Yhteystiedot
Kaupungininsinööri Katja Rissanen, p. 040 846 9816

www.jamsa.fi