Rakennustarkastuspäällikkö, Liperi

18.5.2022

Haku päättyy: 15.6.2022 23:59
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 11.5.2022 11:00
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 3 275,21 € /kk

Tehtävän kuvaus Liperin kunnan elinympäristölautakunta julistaa haettavaksi rakennustarkastuspäällikön vakinaisen virkasuhteen.

Rakennustarkastuspäällikkö johtaa ja kehittää Liperin kunnan ympäristö- ja rakennusvalvontapalvelujen tulosaluetta ja kuuluu elinympäristöpalveluiden johtoryhmään.

Saat tueksi työhösi asiantuntevan tiimin, jossa työskentelee rakennustarkastaja, lupavalmistelija, ympäristötarkastaja, ympäristöavustaja ja lupatarkastaja.

Rakennustarkastuspäällikön tehtäviin kuuluu mm.
- rakennusvalvonnan laaja asiantuntijaosaaminen
- lakisääteiset rakennusvalvontatehtävät
- rakennushankkeisiin liittyvä neuvonta ja ohjaus
- tulosalueen esihenkilötehtävät

Luemme eduksi ja arvostamme:
- kunta-alan kokemusta rakennusvalvonnan tehtävistä ja rakennusvalvonnan päätöksenteosta
- kykyä suunnitelmalliseen rakennusvalvonnan kehittämiseen
- kokemusta sähköisen asioinnin hyödyntämisestä lupa- ja valvontaprosessissa
- hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon

Viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4§:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108§:n siirtymäsännöksen mukainen pätevyys. Lisäksi hakijalla tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä.

Hakijan tulee esittää alkuperäiset opinto-/työtodistukset haastattelutilaisuudessa, jotka järjestetään 21.6 ja 22.6.2022.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti ja virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virka täytetään 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

 Työavain: 439605

Yhteystiedot: Tekninen johtaja Jouni Pekonen p. 050 467 353.