Järjestötoiminta


KTK:n ammatillis-aatteellinen yhteistyö

KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:llä on ollut yhteistyösopimukset Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry:n ja Maanmittausalan ammattikorkeakoulu- ja opistoteknisten Liitto MAKLI ry:n kanssa vuodesta 2009 alkaen.

Sopimuksilla KTK tiivistää mm. järjestö-, koulutus- ja viestintäyhteistyötä ammatillis-aatteellisten RKL:n ja MAKLIn kanssa.
Uusia samantyyppisiä yhteistyösopimuksia tullaan solmimaan lisää.

KTK:n toimintarenkaat (ToRe)

Toimintarenkaiden tehtävänä on koota KTK:laisia aktiiveja verkottumaan ja tapaamaan toisiaan ajankohtaisissa alueellisissa ja seudullisissa järjestö- ja työmarkkina-asioissa.
Toimintarenkaat kokoontuvat alueen eri paikkakunnilla muutaman kerran vuodessa. 

Näin on mm. todettu ToRe-toiminnasta Pirkanmaalla:
"Tore on osoittautunut hyväksi foorumiksi vaihtaa säännöllisesti mielipiteitä ajankohtaisista sopimus- ja edunvalvonta-asioista, ja kuulla, mitä eri kunnissa näissä merkeissä tapahtuu sekä saada hyviä esimerkkitapauksia niin hyvässä kuin pahassa. On tärkeätä saada tukea ja neuvoja, miten kannattaa kulloinkin toimia omassa kunnassaan. Kokoontumalla seudullisesti saamme volyymia kaikista kunnista yhteiseen toimintaan. Kokouksista tehdään muistiot, jotka jaetaan osallistujille ja KTK:n toimistolle tiedoksi. Näin myös toimisto saa palautetta suoraan jäsenistöltä."

Lisätietoja KTK:n toimintarenkaista löydät kirjautumalla tästä KTK:n Jäsensivuille.

KTK:n yhteiskunnallinen vaikuttaminen

  • Kuntavaikuttaminen ja seutukuntayhteistyö
  • Maakuntatasolla vaikuttaminen
  • Yhteydet päättäjiin ja valmistelijoihin
  • vaikuttaminen Akavan kautta

Lisätietoa KTK:n yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta saat kirjautumalla Jäsensivuille tästä.

KTK palkitsee  ansioituneita jäseniään

KTK myöntää ansioituneille jäsenilleen ansiomerkkejä (KTK:n ja Akavan ansiomerkit ja valtakunnalliset kunniamerkit). Jäsensivuiltamme löydät lisätietoja ansiomerkkien hakemisesta, hakulomakkeet ja -ohjeet sekä listat KTK:laisille myönnetyistä ansio- ja kunniamerkkeistä (vaatii kirjautumisen).