Kiinteistölaitoksen tekniset toimihenkilöt KITE ry

Kiinteistölaitoksen tekniset toimihenkilöt KITE ry koostuu Senaatti-kiinteistöjen työntekijöistä:  kiinteistö-, asiakas-, ja rakennuttajapäälliköistä sekä eri alojen asiantuntijoista. Kiten tehtävänä on kerätä jäsenkelpoiset henkilöt yhteistoimintaan ja valvoa jäsenten etuja Senaatissa. KITE edustaa henkilöstöä kolmessa eri yhteistoimintaelimessä: neuvottelukunnassa, palkkausjärjestelmän kehittämisryhmässä ja tasa-arvoryhmässä. Jäsenet kuuluvat Kiten kautta JATTK-työttömyyskassaan.

Perustamisvuosi 1998. KTK:n jäsenjärjestö vuodesta 2019.

Puheenjohtaja Jaana Kulju, jaana.kulku(ät)senaatti.fi

Pääasiallinen jäsenkunta: Senaatti-kiinteistöjen rakennuttaja-, kiinteistö- ja asiakaspäälliköitä sekä asiantuntijoita.

Jäseneksi: yhdistyksen kautta

Yhteystiedot ja edustus eri yhteistoimintaelimissä

sähköposti: etunimi.sukunimi@senaatti.fi

Hallitus