Jäsenkortti ja -kalenteri

JÄSENKORTIN avulla todistat olevasi KTK:n ja samalla myös Akavan jäsen.
Jäsenkortti on avain kaikkiin jäsenetuihin, joten pidäthän sen mukana käyttäessäsi etuja!

Jäsenkortti toimii myös Turvan matkavakuutuskorttina ja kortin magneettiraidalla saat Teboilin alennukset käyttöösi.

Jäsenkorttiin on painettu oman jäsenjärjestösi nimi, jäsennumerosi ja kortin voimassaoloaika. Nykyinen jäsenkorttisi on voimassa 2019–3/2022.

Huom.
Mikäli jäsenkorttisi katoaa tai varastetaan, pyydä uusi kortti jäsenpalvelustamme, puh. 0207 738 680, jasenpalvelu@ktk-ry.fi.
Muistathan ilmoittaa jäsenpalveluumme myös yhteystieto- ja työsuhdemuutoksistasi.

Jäsenetuihisi kuuluu halutessasi myös vuosittain toimitettava KTK-JÄSENKALENTERI. Huom. MTTL:n jäsenille ei tule kalenteria.

Huom. Seuraava kalenteritilaus koskee jo vuotta 2020. Jos haluat jäsenkalenterin vuodelle 2020 tilaa se tästä