Pankkiedut

NYT  HUIKEA JÄSENETU KÄYTETTÄVISSÄSI

Danske Bankilla on Akavan jäsenliittojen jäseniä varten tiimi, joka vastaa kysymyksiin asuntolainaedusta ja auttaa myös vastavalmistuneiden jäsenetujen hyödyntämisessä. Tästä porukasta löytyy tietoa, taitoa ja intoa!

TUTUSTU TARKEMMIN KIRJAUTUMALLA JÄSENSIVUILLE jäsenedut -> pankkipalvelut

 

Danske Bankin Akava-tiimissä työskentelevät Annemari, Hanna, Anni, Nora, Roope ja Jouni. Heidän joukossaan on myös Akavan jäsenliiton jäseniä, joten monipuolisen asiantuntemuksen lisäksi heiltä löytyy myös tietoa liiton toiminnasta.

Tiimissä jo toista vuotta vaikuttava Hanna on saanut hyvää kokemusta vastavalmistuneiden kanssa työskennellessään, ja hän on nyt innolla tarttumassa toimeen uuden asuntolainaedun tiimoilta. Hanna kertoo, että asuntolainan edut saattavat tulla asiakkaalle yllätyksenä, kun jokin asia on jäänyt aiemmin hoksaamatta.

– Usein asiakkaat ovatkin sitten ekstrailoisia, kun asiat käydään laajemmin läpi. Kun annamme esimerkkejä, he ymmärtävät oikeasti, paljonko etu on tietyn suuruisessa lainassa. Avaamme siis eurot auki ja se on usein iloinen yllätys.

– Monet eivät ennen sitä ymmärrä, miten hyvät edut oikeasti ovat. Se on suuri rahallinen hyöty, lainaneuvottelijana toimiva Heidi komppaa vieressä.

Monet pitävät asuntolainaa painolastina, joka pitää maksaa mahdollisimman nopeasti pois. Sen sijaan kannattaisi ajatella, että sen on modernissa taloudessa joustoelementti, jonka takaisinmaksusta voi sopia pankin kanssa. Lyhennyksen voi aloittaa portaittain sen sijaan, että ostaa vaikka huonekaluja uuteen asuntoon luottokortilla. Kun asuntolainaa maksetaan useita vuosia, matkan varrella tulee elämässä eteen erilaisia tilanteita, joissa voi hakea taukoa lainanlyhennyksistä.

Kilpailuttaminen on helppoa

Heidin mukaan ihmiset myös kilpailuttavat lainojaan paljon. Laina-asiakkaiden tilanteet vaihtelevat, ja etu marginaalista lasketaan erikseen jokaiselle asiakkaalle. Henkilökohtaisesta lainatarjouksesta näkee hinnan jäsenenä ja ilman jäsenyyttä.

– Iso osa minulle tulevista tapaamisista on kilpailutuksia. Nykyään lainan kilpailuttaminen on helppoa, ja vastauksen saa nopeasti lainaneuvottelussa, kun meihin voi olla näppärästi yhteydessä puhelimitse ja verkkotapaamisina.

– Ei tarvitse miettiä, että kun asunto on löytynyt niin pitää sen takia jäädä tiettyyn pankkiin, vaan voi hoitaa asiat nopeasti. Asiakkaaksi tuleminenkin tapahtuu tuosta vaan verkossa, Heidi toteaa.

Hanna paljastaa, että vastavalmistuneiden kanssa käydään läpi monipuolisesti etuihin liittyviä asioita, mutta hänellä on selkeä top3-lista eniten kysytyistä seikoista.

– Ihmisiä kiinnostavat kulut: onko esimerkiksi asuntolainan järjestelypalkkio todella maksuton. Priority Pass™ on monelle tärkeä, ja he kysyvät miten sen saa, ja lisäksi monet haluavat kuulla enemmän etujen piiriin kuuluvista sijoituspalveluista.

Tiimissä odotetaan kovasti, että kyselyitä tulee enemmänkin – he auttavat mielellään. Tervetuloa asiakkaaksi!

Tutustu Danske Bankin jäsenetuihin. (linkki: danskebank.fi/akava)

Kirjoittaja: Petra Saikku

 

Valmistunut, nyt on aika paukutella henkseleitä ja nauttia omista saavutuksista.

Liiton jäsenenä saat huomattavat edut Danske Bankilta ilman kuukausi- ja vuosimaksuja (arvo on jopa yli 700 €/vuosi):*

Lisäetumme vastavalmistuneelle
 

 • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta

 • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
   

 • Työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen

 • Lainaa ilman avausmaksua – säästät 300 euroa

 

Laajimmat palvelut ilman erillistä kuukausimaksua – säästät yli 260 euroa vuodessa
Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat edut ja alennukset ilman kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi. Saat käyttöösi Mastercard Platinum -luottokortin sekä laajimmat palvelut pankkiasioidesi ja sijoitustesi hoitamiseksi. Myös puolisosi pääsee suoraan ylimmälle etutasolle liittyessänne Danske Etuohjelmaan kotitaloutena.

 

Danske Platinum Plus -päivittäispalvelupaketti
Laajimpaan päivittäisen asioinnin pakettiin kuuluu muun muassa Mastercard Platinum Debit/Credit -yhdistelmäkortti, joka sisältää kattavat matka- ja ostoturvavakuutukset.  Saat 0,5 % maksutapaedun kaikista luottokorttiostoistasi.
 

Pakettiin kuuluu myös Real-time-palvelu, joka sisältää työkaluja säästämiseen ja sijoittamiseen.

 • Reaaliaikaiset kurssit verkko-, mobiili- ja tabletpankissa Helsinki, Tukholma, Kööpenhamina

 • Markkinainformaatiota 49 eri markkinasta

 • Kaupankäynti 25 eri markkinalla

 • Smart Order Routing: pääsy vaihtoehtoisille markkinapaikoille

 • Kurssihälytyspalvelu tekstiviestillä / sähköpostilla

 • Oman salkun monipuoliset analysointityökalut 

 • Reaaliaikaiset Kauppalehden ja Dow Jones Newswiresin uutispalvelut

 • Online luovutusvoitto / -tappiolaskelma

Runsaasti etuja matkailuun – säästät yli 130 euroa
Priority Pass™ -kortti
mahdollistaa pääsyn yli 1000 lentokenttäloungeen ympäri maailmaa. Korttiin sisältyy kaksi lounge-käyntiä vuodessa ilman pääsymaksua. Saat kortin maksutta kun siirrät päivittäisasiointisi Danske Bankille. Platinum-korttiasiakkaana saat myös valuutanvaihdon ja euromääräiset käteisnostot ulkomailla ilman palvelumaksua sekä kattavan matkavakuutuksen ja käteisnostoturvan automaatista nostamillesi varoille.
 

Luottokortti ja Etulaina yhdessä – lainaa elämäsi tilanteisiin
Tarvitsetko lainaa uusiin asumisjärjestelyihin, autoon tai vaikka matkusteluun?

 • Etulainaa 15.000 euroon saakka ilman avausmaksua maksukyvystäsi riippuen – säästät 300 euroa. Saat lainan erityisen kilpailukykyisellä korolla.**

 • Mastercard Platinum -luottokorttiisi jopa 10.000 euron luottorajan maksukyvystäsi riippuen.
   

Asuntolaina aina edullisemmin kuin ilman jäsenyyttä 
Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Liiton jäsenelle kuuluvien asuntolainaetujen lisäksi ensiasunnon ostajalle ASP-säästöille + 4 % lisäkorko. Danske Etuohjelma-asiakkaana saat Fenniasta reilut alennukset kodin ja perheen vakuutuksista.

 

Asiantuntijapalvelut yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle
Halutessasi, yrittäjyyden asiantuntijamme soittavat sinulle ja auttavat sinua yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissäsi, esimerkiksi liiketoiminnan rahoittamiseen tai päivittäisen taloudenpidon optimointiin liittyvissä asioissa.

 

* Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista edusta.

** Etulainan todellinen vuosikorko. Lainan korko on sidottu 12 kuukauden Euribor viitekorkoon ja siihen lisätään 2,90 prosenttiyksikköä. Tuote on Danske Bankin kertalaina. Lainan todellinen vuosikorko on 3,88 % laskettuna 5 000 euron luotolle (15.12.2017). Arvioitu maksettava tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 5506,93 euroa laskettuna 5 000 euron luotolle (15.12.2017). sis. laskutuspalkkiot 2,50 euroa/kuukausi viiden vuoden luottoajalta, yhteensä 150 euroa. Lainan maksettavaksi tulevan luoton arvioitu kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on viisi vuotta ja luotto nostetaan heti kokonaan käyttöön, luoton korko sekä palvelumaksut pysyvät samana koko luotonajan ja luotto maksetaan takaisin 60 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Laskelmassa on otettu huomioon luoton perustamiseen, nostamiseen ja sopimuksen mukaiseen takaisinperintään liittyvät kulut. Tämä ei ole lainatarjous. Lainan myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.

 

 

ANNA MENESTYKSEN KUULUA!

Tutustu kaikkiin etuihisi kirjautumalla jäsensivuillemme tästä.